Segway'den 399 dolarlık e-paten: Drift W1s

2015 yılında Çin merkezli Ninebot tarafından satın alınan ve şehir içi ulaşım çözümlerine odaklanan Segway, Drift W1s adındaki yeni modeli ile karşımıza çıktı. Elektrikli bir paten gibi hizmet verecek olan Segway Drift W1s, kullanıcılarına e-paten deneyimi sunmayı vadediyor.

Segway'in bugüne kadar ürettiği ürünlerden oldukça farklı olan Drift W1s, çift olarak geliyor. Her biri üzerinde bir adet tekerlek bulunduran Drift W1s, özellikle paten konusunda deneyimli olan kullanıcılar için oldukça başarılı bir alternatif. Hafif yapısı ile dikkatleri çeken Drift W1s, kolay bir şekilde manevralar yapılmasına da olanak tanıyor.

Ağustos ayında satışa çıkacak

Segway’in önce güvenlik felsefesine uygun olarak UL ve CE gibi birçok uluslararası sertifikaya da sahip olan Drift W1s, yaklaşık olarak saatte 12 km hızlarına kadar çıkabiliyor. Henüz Drift W1s modelinin teknik detaylarını paylaşılmadığını da belirtelim. Segway'den yapılan açıklamaya göre Drift W1s modelinin tam şarj ile 45 dakikalık bir sürüş sunması bekleniyor.

https://www.youtube.com/watch?v=eF1CWALMJDc

Tabii ki bu 45 dakikalık sürüşün kullanıcının kilosuna ve e-pateni hangi hızlarda kullandığına göre değişiklik gösterebileceğini de belirtelim. Son olarak fiyatından bahsedecek olursak, Ağustos ayında satışa çıkması beklenen Drift W1s 399 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.