Veritabanınıza erişip SQL sorguları yazma imkanı veren masaüstü uygulaması: Jaime

Veritabanınıza erişip SQL sorguları yazma imkanı veren masaüstü uygulaması: Jaime

Her gün veriyle uğraşıyor ve bunları görselleştirmek için uzun zaman harcıyorsanız Jaime uygulaması sizin için oldukça güzel bir çözüm olabilir. Jaime, masaüstünde çalışan bir uygulama ve size sunduğu arayüz sayesinde veritabanınıza erişip sorgular yazarak elde ettiğiniz sonuçları görselleştirmenize olanak sağlıyor.

Her şey kurduğunuz masaüstü uygulaması aracılığıyla gerçekleştiği için verilerinizin güvenliği konusunda pek şüphelenmeniz gerekmiyor çünkü Jaime kesinlikle sunucularının sizin verilerinize dokunmadığını söylüyor.

Yazdığınız sorgularla elde ettiğiniz verileri bir çok farklı grafik türünde görüntüleme konusunda oldukça güzel bir çözüm sunan Jaime şu anda MySQL, PostgreSQL, SQLite ve Big Query destekliyor.

Tek bir ekranda sınırsız sorgu yapma ve sınırsız kaynağa erişme imkanı veren Jaime bu özelliğinin her zaman ücretsiz olacağını söylüyor. Tabii sterseniz yıllık 50 dolar ödeyerek birden fazla ekran üzerinde çalışma ve link ile arkadaşlarınızla bu ekranları paylaşma olanağı da bulunuyor.

Oldukça basit ve hedef kitlesinin ciddi şekilde iş yükünü azaltacak bir araç olmuş. Denemenizi ve deneyimlerinizi bizimle paylaşmanızı bekliyoruz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.