Reklamında Ryan Reynolds'u oynatan Peak Games'ten 400 milyon dolarlık pazarlama bütçesi

Reklamında Ryan Reynolds'u oynatan Peak Games'ten 400 milyon dolarlık pazarlama bütçesi

ABD pazarının en çok gelir elde eden 10 oyunu arasında yer alan Peak Games'in oyunu olan Toon Blast’ın ABD’deki kullanıcıları hedefleyen reklam filmleri serisi yayına girdi. Toy Blast ve Toon Blast gibi büyük beğeni kazanan oyunların geliştiricisi olan yerli Peak Games, Ryan Reynolds ile yenilikçi bir iş birliği gerçekleştirdi.

İş birliği, ünlü bir ismin yer aldığı, tamamen performans pazarlama bakış açısı ile tasarlanan ilk kampanya olma özelliğini taşıyor. Yapılan birliği ile hedef kitlenin tepkileri sonucu gelişen, her adımı derin analitik bilgiler ile ölçümlendirilebilen bir marka/ünlü isim ortaklığı gerçekleştirildi.

400 milyon dolarlık global pazarlama bütçesi

Her kampanyanın başlamasını takip eden 24 saat içinde, Peak Games videoların etkisini tam olarak ölçebilme, hedef kitlenin beğenisine göre reklamları geliştirerek doğru videoyu doğru kitle ile eşleştirme şansına sahip olacak. Ödüllü reklam ajansı TBWA/Chiat/Day LA’in kreatif liderliğinde dokuz senaryo baz alınarak, 30’dan fazla farklı versiyon oluşturulduğunu da ekleyelim.

Reklamın tüm sahneleri tanınmış yönetmen Tom Kuntz tarafından yönetilirken, yapım aşamasını MJZ ekibi üstlendi. Çalışmanın Peak Games’in 2018 yılı için belirlediği 400 milyon dolarlık global pazarlama bütçesi kapsamında gerçekleştirildiğini de ekleyelim.

Peak Games ekibi ile birlikte çalışmanın çok kolay ve eğlenceli olduğunu belirten Reynolds, yaşadığım deneyimden gerçekten çok mutlu olduğunu da dile getirdi. Başrolünde Ryan Reynolds'ın bulunduğu reklam filmlerini aşağıda bulabilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=WSBeFp7M7JU&list=PLCSmC6txh_TRTE4S4LmBhlFJdUlFWEdpb

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.