Blockchain Venture Summit 21 Kasım 2018'de Londra'da

Blockchain Venture Summit 21 Kasım 2018'de Londra'da

İlk olarak geçtiğimiz Mart ayında düzenlediğimiz Blockchain Venture Summit, 21 Kasım tarihinde geri dönüyor. Hatırlatmak gerekirse geçtiğimiz yılın Aralık ayında Blockchain ve kripto para konularına odaklı İngilizce yayınımız Bitrazzi.com'u hayata geçirmiştik​.

İlk olarak İstanbul'da Webrazzi ve Bitrazzi iş birliği ile gerçekleştirdiğimiz Blockchain Venture Summit'in ikincisini ise 21 Kasım 2018 tarihinde İngiltere'nin Londra şehrinde gerçekleştireceğiz.

800’den fazla katılımcıyla İstanbul'da gerçekleştirdiğimiz Blockchain Venture Summit etkinliğimize BTCC eski CEO'su ve co-founder'ı Bobby Lee, Ripple Küresel Altyapı Sorumlusu DilipRao, Cointopia CEO’su ve kurucusu Charles Michael Yim, ve IEG CEO’su Stefan Heilmann gibi önemli konuşmacılar da katıldı.

500 kişiyle sınırlı

21 Kasım 2018 Çarşamba günü Londra’nın merkezindeki 8 Northumberland Avenue’da blockchain ve kripto para ekosistemindeki yatırımcılar, uzmanlar ve profesyonelleri buluşturacak olan konferansımızın ilk tur konuşmacıları yakında açıklanacak.

Londra'da düzenleyeceğimiz Blockchain Venture Summit'in 500 kişiyle limitli olacağını da belirtelim. Londra'da üst düzey katılımcılara özel planlanan Blockchain Venture Summit’te yerinizi almak istiyorsanız blockchainventuresummit.com adresini takip edebilir süper erken kayıt indiriminden faydalanabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.