Google Asistan, Visual Snapshot ile gününüzü planlayacak

Google Asistan, Visual Snapshot ile gününüzü planlayacak

Google'ın yapay zeka destekli akıllı asistanı olan Google Asistan, günümüzün en başarılı akıllı asistan çözümlerinin başında yer alıyor. Google Asistan ile ilgili önemli bir güncelleme yayınlayan Google, Asistan ile toplanan bilgilerin tüm gününüzü planayacak şekilde kullanılacağını duyurdu.

Kısacası şu andan itibaren Google Asistan, topladığı bilgiler ile tüm gününüzü ve gün içinde yer alan aktivitelerinizi planlayarak tek bir noktada toplayacak. Visual Snapshot adındaki özellik sayesinde Google Asistan kullanıcıları tek bir noktadan tüm aktivitelerini takip edebilecek.

Hem Android hem de iOS platformları için kullanıma sunulan Visual Snapshot özelliği, Google servislerinin topladığı bilgilerden oluşacak. Bu servisler arasında takvim, hatırlatıcılar, hisseler, paket teslimatları, uçuşlar, restoran ve sinema rezervasyonlarının yer aldığını da ekleyelim.

Yeni özellikler de kazanacak

Randevularınız ile ilgili bilgiler de paylaşacak olan Visual Snapshot, kullanıcısına bir randevuya yetişmek için bulunduğu yerden saat kaçta çıkması gerektiğini bildirecek. Gelecekte daha fazla özellik kazanacak olan Visual Snapshot, Google Keep, Any.do, Bring ve Todoist gibi servislerle de entegre bir şekilde çalışacak.

Ayrıca gelecek olan özellikler arasında müzik ve podcast önerileri, yakında bulunan aktiviteler ve park yeri hatırlatıcıları gibi özellikler olacağını da belirtelim. Kısacası Google Asistan kazandığı yeni özelliklerle birlikte tüm gününüzü planlayabileceğiniz bir asistana dönüşüyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.