Gobito'nun interaktif video platformu Streamx yoluna Cinema8 olarak devam edecek

Gobito'nun interaktif video platformu Streamx yoluna Cinema8 olarak devam edecek

2008 yılında faaliyet göstermeye başlayan, teknopark şirketi Gobito'nun dağıtım ağı ve bulut bilişim sağlayıcılarından Akamai altyapısıyla hizmet veren interaktif video platformu Streamx, 2018'in haziran ayı itibarıyla Cinema8 markası olarak yoluna devam etme kararı aldı.

Sürükle-bırak araçlarla "Video Interaction, Video Editing, Personalization, Gamification & Storyboarding" gibi kurguların hızlı bir şekilde gerçekleştirilmesini sağlayan platform, aynı zamanda YouTube, Vimeo, Kaltura, Brightcove gibi video paylaşım platformları ile entegre bir şekilde çalışıyor ve bu entergrasyonun sonunda Video CMS platformu oluşturuluyor.

Online Video Development Platformu olarak da kullanılan uygulama ile halihazırda varolan videolar içinde programatik kurguların yapabildiğini ve bunlarla oyunlaştırılmış video içeriklerinin üretilebileceğini de belirtelim. Ayrıca platformda şu anda 20'nin üzerinde yerli ve global şirket tarafından interaktif E-learning, Gamification,  Marketing,  Entertainment,  Help&Support, E-commerce, Video Surveys gibi kategorilerde içerik üretimi sağlanıyor.

2018'in başından beri sisteme yüklenen veya diğer sistemlerle entegre olarak interaktif hale getirilen video sayısının 40 binin üzerinde olduğunun altını çizelim. Bu ay imzalanan iki yeni iş ortaklığı anlaşması ile Cinema8 yurt dışında satış ve pazarlaması yapılmaya başlandı. Hemen deneyimleyebileceğiniz platform, hem son kullanıcılara bedava bir video etkileşim platformu olarak hem de yapay zeka videoları konusunda servis veriyor.

Son olarak platformun Tofaş, Akbank, Kahve Dünyası, BTK ve Franklin Covey gibi büyük markalar tarafından kullanılıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.