Gayrimenkul değerleme platformu Endeksa, bir yılda 12 bin kullanıcıya ulaştı

Gayrimenkul değerleme platformu Endeksa, bir yılda 12 bin kullanıcıya ulaştı

2017 yılı Haziran ayında kurulan teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksa.com, bir yıl içinde 12 bin kullanıcıya ulaşarak cirosunu 6 ayda 2 kat artırdı. Türkiye genelinde 73 bin gayrimenkulün otomatik değerlemesini yapan Endeksa‘da değerlemesi yapılan toplam alan, 3 milyar 916 milyon 88 bin 999 metrekareye ulaştı.

Endeksa.com, bu yıl içinde hayata geçirdiği yeni özelliklerle konut değerinin yanı sıra, bölge bazında arsa, arazi, ofis ve dükkan satış ve kira değerlerini de kullanıcılara sunuyor. Endeksa, Türkiye genelinde özellikle emlak danışmanları ve brokerlar tarafından tercih ediliyor.

iOS ve Android cihazlar için mobil uygulaması da bulunan Endeksa'da arsa/arazi endeksleri ve değerleri, ofis/büro endeksleri ve değerleri, son 4 yıllık dinamik trend, 6 aylık geleceğe yönelik konut değer tahmini, son 4 yıllık il, ilçe, mahalle bazında gayrimenkul endeksleri, tekil konut bazında geçmiş trend ve gelecek trend, Ulusal Adres Veri Tabanı (UAVT) kodu ile sorgulama, haritada çizilen bölge için 4 yıllık dinamik trend üretimi, emsaller için harita gösterimi, konutlar için oda sayısına ek olarak ısıtma tipi, konut yaşı ve kat segmentine göre ortalama değer dağılımları gibi özellikler bulunuyor.

Ayrıca Endeksa’nın altyapısı ile kullanıcılar, Türkiye genelinde konut değeri ve emlak endeksi analizlerine de ulaşabiliyorlar.

Endeksa.com CEO’su Görkem Öğüt, şirketin cirosunu 6 ayda bir önceki 6 aya göre iki katına çıkardığını belirtirken, ilerleyen dönemde kullanıcı sayısını artırmak istediklerini de sözlerine ekliyor.

Endeksa'yı iOS cihazlarınız için App Store'dan, Android cihazlarınız için Google Play Store'dan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.