Siteniz yayındayken kod yazmadan yeni fontlar deneyin

Siteniz yayındayken kod yazmadan yeni fontlar deneyin

Bulgaristan merkezli bir dijital ajans olan Dizoo'nun basit ve bir o kadar da kullanışlı bir aracı olan Fonty oldukça dikkat çekici bir çözüm. En basit tanımıyla Fonty, yayında olan sitenizde farklı fontların nasıl duracağını kontrol edebildiğiniz bir araç. En güzel yanı ise herhangi bir teknik bilgi ve düzenleme ihtiyacınızın olmaması.

Siz veya müşteriniz sadece internet sitesinin adresini yazarak yüzlerce font içerisinden dilediğinizi seçip sitenizin nasıl görüneceğine hemen bakabiliyorsunuz.

"ENCODE SANS CONDENSED" fontu fena durmadı.

Siz de benim gibi bir dijital ajans neden böyle bir araç geliştirir diye düşünüyorsanız bunun cevabı "şu font nasıl duruyor görebilir miyiz?" diyen müşteriler olabilir. Böyle bir araçla müşteriye dilediği fontu test etme imkanı verebilir ve daha sonra karar vermesini sağlayabilirsiniz. Tabi buna müşteri mi karar vermeli orası tartışılır...

Fonty'nin kullanım kolaylığı yanında mobilde de çalışıyor olması güzel bir artı. Dilediğiniz anda açıp farklı fontların nasıl görüneceğini müşterinizle paylaşabilirsiniz. Seçtiğiniz fonta özel link oluşturup gönderme ve son olarak da Google Fonts kaynağı kullanıldığı için direkt olarak fontu indirip kullanabiliyorsunuz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.