Samsung akıllı telefonlar kullanıcısından habersiz fotoğraf paylaşıyor

Samsung akıllı telefonlar kullanıcısından habersiz fotoğraf paylaşıyor

Akıllı telefon pazarının önde gelen firmalarından biri olan Samsung, yeni bir hata ile karşımıza çıktı. Samsung forumlarında ve Reddit'te ortaya çıkan bilgilere göre Samsung akıllı telefonlar, kullanıcılarının bilgisi olmadan rehberdeki bazı kullanıcılara fotoğraflar gönderiyor.

Hata ile karşı karşıya kalan kullanıcılardan birinin açıklamalarına kullandığı Samsung akıllı telefon, kullanıcısının bilgisi olmadan galerisinde yer alan tüm fotoğrafları rehberinde numarası kayıtlı olan bir arkadaşına gönderdi. Bir başka kullanıcı ise galerisinde yer alan bazı fotoğrafların rastgele şekilde eşine gönderildiğini belirtti.

Samsung Galaxy S9 ve S9 Plus modelleri etkilendi

Gönderilen fotoğrafların Samsung'un kendi mesajlaşma uygulaması aracılığıyla gönderildiğini de ekleyelim. Reddit'te açıklamalar yapan kullanıcının paylaştığı bilgilere göre fotoğrafların nasıl gönderildiği ile ilgili herhangi bir kayıt bulunmuyor. Kullanıcılar şu an için gelişmiş mesajlaşma özellikleri içeren T-Mobile güncellemesinden şüpheleniyorlar.

Gizmodo'ya açıklamalarda bulunan T-Mobile ise sorunun kendilerinden kaynaklanmadığını duyurdu. Şu an için Samsung Galaxy S9 ve S9 Plus modellerinin bu sorundan etkilendiği görülüyor. Başka Samsung modellerinin mesajlaşma ve fotoğraf gönderme sorunundan etkilenip etkilenmediği konusunda ise herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.