Mac kullanıcılarının onlarca farklı şeyi takip edebilecekleri araç: Infinity Dashboard

Mac kullanıcılarının onlarca farklı şeyi takip edebilecekleri araç: Infinity Dashboard

Tanım biraz ilginç gelebilir fakat Infinity Dashboard tam olarak başlıktaki gibi bir işleve sahip. Takıntılı bir şekilde bir şeyleri takip ediyor veya sadece anlık olarak takip ettiğiniz şeyler fazla ise bu araç sizin için oldukça faydalı olabilir.

Mobil ve masaüstü araçlar geliştiren Fliplab tarafından geliştirilen Infinity Dashboard, 35'den fazla araç barındırıyor. Bu araçlar içerisinde önemli tarihler, bilgisayarınızın batarya ömrü, disk kapasitesi, Youtube-Facebook gibi platformlardaki hayran sayısı, Amazon'da takip ettiğiniz bir ürünün fiyatı düşünce size bildirim göndermesi, seyahat takibi, borsa takibi, kripto para takibi ve aklınıza gelebilecek daha bir çok farklı şeyi tek bir ekranda takip edebiliyorsunuz. Arayüz açısından çok şık olmasa da oldukça kullanışlı ve basit bir görünüme sahip olduğunu söyleyebilirim.

Fliplab tarafından geliştirilen modüller dışında Javascript bilgisi olan herkes kendi takip modülünü geliştirip kullanmaya başlayabiliyor, üstelik geliştirilen bu yeni araçlar tüm Infinity Dashboard kullanıcılarının da kullanımına sunuluyor.

Şu anda sadece Mac desteği bulunan bu aracın bir mobil uygulaması veya tarayıcınızdan takip edebileceğiniz bir arayüzü şu anda yok ve uzun bir süre de olmayacak gibi. Windows versiyonu ise ne zaman gelir resmi bir bilgi bulunmuyor.

14.99 Euro fiyatı ile oldukça pahalı bir araç olsa da takip konusunda takıntılı olanlar, bunun için sık sık siteleri ziyaret etmekten bıkanların gözden çıkarabileceği bir bedel gibi görünüyor. Dilerseniz 7 günlük deneme sürümünü test edip kararınızı ona göre verebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.