G Suite kullanıcıları için logoları tek bir yerde toplayan platform: Pilcro

G Suite kullanıcıları için logoları tek bir yerde toplayan platform: Pilcro

Trello ve Meistertask gibi platformlar, iş yerleri ve ortak çalışmalar için gerçek anlamda kurtarıcı özelliği taşıyor. Dönemsel planları tek bir yerde toplayan bu platformların logolar için olanı Pilcro ise kullanıcılara sahip olduğu markanın logolarını tek bir yerde oluşturma ve muhafaza etme hizmeti sunuyor.

Pilcro sadece logoları tek platformda birleştirmekle kalmıyor. Özellikle satış ve pazarlamacılar gibi sürekli markalı içerik üretmek zorunda kalanlar için kolaylık sağlıyor. Pilcro'yu kullanmak için G Suite hesabınızla sisteme giriş yapmanız gerekiyor. Daha sonra kendi görsellerinizi, markanızın logosuna dair her şeyi sisteme yüklüyorsunuz. Herhangi bir içerik oluşturmak istediğinizde ise ikinci bir platforma ihtiyaç duymadan Pilcro üzerinden bunu gerçekleştirebiliyorsunuz.

Pilcro'ya yüklediğiniz logoları şeffaf ya da arka planı renklendirerek şekillendirebiliyorsunuz. Kullanmak istediğiniz logoyu bilgisayarınıza indirmek içinse yapmanız gereken çok basit. Seçtiğiniz logoya tıklayıp sağ üst köşede bulunan "indir" seçeneğini kullanmanız yetiyor. Böylece logo, bilgisayarınızda belirlediğiniz klasörde sizi bekliyor.

Tamamen ücretsiz olan Pilcro'yu isterseniz web üzerinden, isterseniz uygulamasını Mac'inize indirerek kullanabiliyorsunuz. Platformun belki de en kötü yanı sadece İngilizce olarak kullanılabiliyor olması.

Pilcro'yu kullanmak için bir Gmail hesabınız olması gerektiğini yeniden hatırlatalım. Sisteme başka türlü dahil olmak da maalesef mümkün değil. Yine de bu sizi korkutmasın, çünkü giriş yaptığınızda karşınıza çıkan e-posta ayarlarından bildirim almak istemediğinizi belirttiğinizde Pilcro bunu anlayışla karşılıyor ve size herhangi bir şey göndermiyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.