Apple, Cannes Lions'da 2 Grand Prix kazandı

Cannes Lions'da Music ve Brand Experience & Activation kategorilerinde olmak üzere iki Grand Prix kazanan Apple, HomePod reklamı ve Today at Apple seminerleriyle dikkatleri üzerine çekti.

Müzik alanında  Grand Prix kazanan Apple'ın “Welcome Home,” isimli HomePod reklamı Spike Jonze tarafından yönetilmiş ve reklamdaki karakter FKA twigs tarafından canlandırılmıştı.  TBWA\Media Arts Lab tarafından hayata geçen reklam, görsel efektleriyle izleyenleri de büyülemişti. Entertainment Lions for Music alanında Grand Prix kazanan diğer isimin Jay-Z olduğunu düşünürsek, reklamın bu alandaki başarısının yadsınamaz olduğunu söylemek mümkün.

https://www.youtube.com/watch?v=305ryPvU6A8

Brand Experience & Activation Lion kategorisinde ise Apple Today at Apple seminerleriyle Grand Prix'e layık görüldü. Kullanıcılara müzik labarotuarında, fotoğraf çekimi derslerine kadar bir çok farklı konularda eğitim verilmesini sağlayan Today at Apple, 30 ülke kapsamında 501 Apple mağazasında gerçekleşiyor. Şimdiye kadar dünya çapında haftada 16 bin oturum düzenleyen Today at Apple seminerleri toplam 600 bin ders ile kullanıcılarına yeni yetenekler kazandırmayı başardı.

https://www.youtube.com/watch?v=M-1GPznHrrM

McCann Worldgroup'un Küresel Yaratıcı Yönetim Kurulu Başkanı ve Cannes Lions'ın jüri başkanı Rob Reilly, perakendenin ölmek üzere olduğu bir dönemde Apple'ın insanların hayatı içine anlamlı bir şekilde konumlanmanın bir yolunu bulduğunu ifade etti.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.