Razer, Avustralyalı Esports Mogul'a 3,3 milyon dolarlık yatırım yaptı

Razer, Avustralyalı Esports Mogul'a 3,3 milyon dolarlık yatırım yaptı

Geçtiğimiz yıl Hong Kong'da halka açılan oyun donanım şirketi olan Razer, Avustralya merkezli Esports Mogul'a 3,3 milyon dolarlık yatırım yaptı.

Adından da anlaşılacağı üzere e-spor odaklı bir şirket olan Esports Mogul, e-spor yarışmaları -Mogul Arena- ve oyun haberleri sitesi düzenleyen bir platform. Şirket, Asya ve Latin Amerika odağında faaliyet gösteriyor ve Avustralya'da 7 milyon dolarlık bir ters listeleme yoluyla halka açıldı.

Esports Mogul, Razer'dan aldıkları 3,3 milyon dolarlık yatırımı, mobil için Mogul Arena'yı geliştirmek ve kullanıcı edinimi ile para kazanma iadelerini finanse etmek için kullanılacağını belirtti.

Bu arada Razer'ın Esports Mogul ile bir süredir çalıştığını da belirtelim. Bu yeni yatırım ise Razer'in ödeme sistemini entegre etmeye odaklanacak olan iş birliğinin artmasını sağlayacak. Turdaki diğer oyuncular arasında, oyuncular için yazılım sistemleri geliştiren Singapurlu Cloud Alliance da yer alıyor. Yakın zamanda bir ICO'dan 15 milyon dolar yatırım alan Cloud Alliance, Esports Mogul ve Razer ile daha yakından çalışmayı planladığını söyledi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.