Müzik zevkinize göre çalma listeleri öneren online platform: Noiseblend

Müzik zevkinize göre çalma listeleri öneren online platform: Noiseblend

Gün içinde müzik dinlemek isteyip ne dinleyeceğini bulamayan Spotify Premium kullanıcıları için kurtuluş yolu olacak bir websitesi ile sizi tanıştıralım; Noiseblend.

Müziği hayatında önemli bir noktaya konumlandırmış olduğum için sıkça "Bana bir şarkı, çalma listesi, albüm önerebilir misin?" sorusuna maruz kalıyorum. Her ne kadar Spotify, kişiye özel çalma listeleri hazırlıyor olsa da bunlar çoğu zaman yetersiz kalabiliyor. Durum böyle olunca ne ben başkalarına şarkı önermek istiyorum ne de insanlar yeni şeyler keşfedecek gücü kendinde buluyor. Noiseblend de tam bu noktada devreye giriyor.

Öncelikle Noiseblend'in bir uygulama olmadığını ve mobil uyumlu çalışmadığını belirtelim. Sistemden yararlanmak istiyorsanız websitesine giriş yapmanız gerekiyor. Spotify hesabınızı Noiseblend'e entegre ettikten sonra birkaç saniye profilinizin analiz edilmesini bekliyorsunuz. Analiz işlemi gerçekleştikten sonra genel olarak dinlediğiniz türler üçer üçer karşınıza çıkmaya başlıyor, sayfayı yeniledikçe türler değişiyor. Herhangi bir müzik türüne tıkladığınızda Noiseblend'in kendi sayfasında o türdeki şarkıların bulunduğu bir playlist karşınıza çıkıyor. Şarkıları Noiseblend üzerinden ön izleme modunda dinleyebiliyor, çalma listesinden hoşlanırsanız Spotify için web üzerinden ya da uygulamada açabiliyorsunuz.

Noiseblend üzerinde bulunan çalma listesinde şarkıları hızlarına ve modlarına göre sıralayabiliyor, önceliğinizi ona göre belirleyebiliyorsunuz.

Tamamen ücretsiz olarak kullanılabilen Noiseblend'i ileride daha fazla duymaya başlayacağız gibi duruyor. Gelecek dönemde ücretli olur mu bilemeyiz, ama bizi "ne dinleyeceğim" derdinden kurtardığı için bir süre radarımızda olacağını söylemek mümkün görünüyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.