HBO, Game of Thrones evreninin öncesini anlatan dizinin pilot bölümünü sipariş etti

HBO, Game of Thrones evreninin öncesini anlatan dizinin pilot bölümünü sipariş etti

Gelmiş geçmiş en sevilen dizilerden biri olmayı başaran Game of Thrones, gerek konusuyla gerekse görsellikle olsun herkesi kendine hayran bırakmayı başardı. Game of Thrones her ne kadar sona yaklaşıyor olsa da evrenin öncesini anlatan dizi için çalışmalar başladı.

Birkaç farklı hikayenin anlatılacağı yeni dizi, yine HBO imzasıyla ekranlarda olacak. HBO, Game of Thrones evrenine ait yan proje geliştirme kararı alırken serinin yazarı George R.R. Martin ve senaristi Jane Goldman'ın da bu aşamada çalışmaya başladığının bilgisi paylaşıldı. Üstelik pilot bölümün sipariş edildiğini de belirtelim.

HBO'nun çekilmesini talep ettiği pilot bölümün, dizinin şu anki döneminden binlerce yıl öncesinde geçeceği belirtildi. Yapımcılar, yan projenin Game of Thrones'un final sezonundan önce yayınlanmayacağının ise altını çizdi. Yani yeni dizinin yayınlanma tarihinin 2019'dan önce olmayacağını da söylemek mümkün.

HBO'nun yazılı açıklamasına göre Game of Thrones'un öncesini anlatacak projenin, "evrenin, kahramanların altın çağından en karanlık dönemine nasıl geçtiğini" izleyiciye anlatacak. Kısacası dizinin en korkutucu karakterleri olan White Walkers'ın nasıl ortaya çıktığına odaklanacağını söyleyebiliriz.

Her şeye rağmen şunu belirtmekte fayda var, pilot bölümün bir seriyi oluşturacağını söylemek için henüz çok erken. Muhtemelen Game of Thrones'un final sezonundan sonra gelecek tepkilere göre serinin devam edip etmeyeceği anlaşılacak ve yapımcılar ile HBO buna göre bir yol izleyecek.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.