Vintage tasarımıyla dikkat çeken elektrikli bisiklet: Scrambler S

Vintage tasarımıyla dikkat çeken elektrikli bisiklet: Scrambler S

Teknoloji günden güne ilerlerken elektrikli bisikletler de geleneksel bisikletlerin yerini almaya başladı. Elektrikli bisikletlerden Scrambler S ise tasarımı ile dikkatimizi çekmeyi başardı.

Vintage tasarımı ile dikkat çeken Scrambler S, dış görünüşüne bakıldığında bir bisikletten ziyade, Harley Davidson'ın chopper motorlarına benziyor. Özellikle off-road sürüşler için tasarlanan Scrambler S, gündelik kullanımdan ziyade daha az ziyaret edilen yollar için üretildi. Scrambler S'te hızı artırmak için beş farklı güç modu kullanılıyor ve sürücü bu hızı kendi isteğine göre ayarlayabiliyor. Scrambler'ın hidrolik frenleri hemen hemen her koşulda istenildiği zaman bisikleti yavaşlatıyor ve aynı anda aküye giden gücü durduruyor.

Scrambler S, 1123 watt'lık lityum pili ile çalışıyor. Elektrikli bisiklet tam şarjla 75 kilometreye kadar yol alabiliyor. Mat siyah renkteki Scrambler S'te sarı LED farlar bulunuyor.

Tasarımı ile hem motor severlerin hem de elektrikli bisiklet meraklılarının radarına girecek olan Scrambler S'in fiyatı ise dolar kurunu düşündüğümüzde göz korkutuyor. Elektrikli bisikletin fiyatı 6 bin 995 dolar olarak belirlenmiş. BMW ve Mercedes'in bisikletlerini düşündüğümüzde bu fiyatın ortalama olduğunu söylemek de mümkün.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.