Geri sayımlar için online platform: Timetaco

Geri sayımlar için online platform: Timetaco

Yapılacak birçok iş için çoğu zaman geri sayım programlarına ihtiyaç duyabiliyoruz. Eğer bu programları kendimiz yazabilme şansına sahip değilsek de aralarından en kullanışlı olanlarını tercih etme yoluna gidiyoruz. Timetaco da basit tasarımıyla dikkat çeken geri sayım programlarından biri.

Basit tasarımı ve kullanışlı ara yüzüyle herkes tarafından kolaylıkla kullanılabilecek Timetaco, herhangi bir etkinlik ya da organizasyon için eş zamanlı olarak geriye sayım yapıyor. Timetaco'yu kullanmak için ise herhangi bir uygulama ya da eklenti indirmek gerekmiyor. Girişimin web sitesini açıp etkinlik adını, tarihini ve etkinliğin saatini yazdıktan sonra geri sayımı otomatik olarak başlatmış oluyorsunuz.

Üstelik isterseniz etkinliğe dair herhangi bir arka planı da geri sayıma dahil edebiliyorsunuz. Geri sayımdan bildirim alabilmek içinse sağ alt köşede bulunan çan işaretine tıklayıp bildirimlere izin vermeniz gerekiyor.

Yeni bir geri sayım yaratmak içinse yine sağ alt köşede bulunan + işaretine tıklamanız yeterli oluyor. Timetaco'nun belki de en güzel yanı, yarattığınız geri sayımları embed kod olarak sitenize, blogunuza gömebiliyor olmanız. Böylece kolay yoldan geri sayım başlatmış oluyor ve web sitenizde o geri sayımın görünmesini de sağlamış oluyorsunuz.

Timetaco'ya bu link üzerinden ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.