Webrazzi Connect: London'un ardından

"Hazırlanın Londra’ya gidiyoruz…" dememizin ardından 60 gün geçti ve gururla söyleyebiliriz Londra'da, şehrin göbeğinde önemli bir etkinliğe imza attık. 29 Mayıs'ta adeta çıkartma olarak gerçekleştirdiğimiz Londra'da hazırlıklarımıza dair fotoğrafla başlayalım.

İşin sahne arkası böyleydi, sahnede neler vardı?

34 konuşmacının sahne aldığı Webrazzi Connect: London'da 20 girişim de Londra'da kendilerini anlatma fırsatı buldu. Christian Hernandez Gallardo, Naz Özertuğrul, Zaya Kadyrova gibi Türkiye pazarına yatırım yapmış yatırımcılarda da dahil olmak üzere sahnede ve girişim stantlarında soruları cevapladılar.

Etkinlikte 21 oturumda oldukça dikkat çeken paylaşımlar oldu videolarını önümüzdeki süreçte paylaşacağız ama öncesinde haberlere ve ropörtajlara göz atmak isteyenleri buraya alabiliriz.

Konferansların haricinde hem networkinge hem de girişimlerin kendisini göstermesini sağlayan alanımız da oldukça yoğundu.

Başta İş Bankası olmak üzere bizi destekleyen Digital Partners ve Sherpa'ya, ayrıca Startup Lounge sponsorumuz Workup'a ve de Webzmind’a da sonsuz teşekkürler. Bir sonraki Avrupa etkinliğinde görüşmek üzere :)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.