Bundle'ın tasarımı ile dikkat çeken yeni uygulaması

Bundle'ın tasarımı ile dikkat çeken yeni uygulaması

Webrazzi'nin de 250 bin takipçiyle en fazla takip edilen mecralardan biri olduğu mobil haber uygulaması Bundle, 1 yıldır beklenen yeni versiyonunu geçtiğimiz günlerde yayına aldı. Bundle 2.0 versiyonu tamamen yenilenen arayüzüyle eskisinden daha farklı bir kullanım özelliği sunuyor.

Bundle dünyanın dört bir yanından 10 binin üzerinde yayıncıyı kullanıcılara sunuyor. Paltform, hem kullanıcının dilediği mecralardan kişisel bir haber akışı oluşturmasını sağlıyor hem de önemli son dakika gelişmelerini anlık bildirimlerle bu bildirimleri almak isteyen kullanıcılara iletiyor. Gündem, teknoloji, spor, finans, eğlence, köşe yazarları gibi 22 farklı kategoriden ve Türkiye’deki birçok kaynaktan her gün on binlerce içerik Bundle’da kendine yer buluyor.

Bundle, Almanya, Fransa, İngiltere ve ABD gibi ülkeler başta olmak üzere, globalde de çok sayıda kullanıcıya sahip. Rahat kullanıma uygun bir tasarıma sahip olan Bundle'ın kullanıcı skorunun 4.6 yıldız olduğunu da hatırlatalım. Ayrıca Bundle, Play Store tarafından geçtiğimiz yılın “En iyi haber uygulaması” seçildi ve App Store’da da haber kategorisinde editörün tercihi oldu.

Bundle'ın yeni tasarımını ve son güncellemelerini merak edenler iOS için App Store'dan, Android için Google Play Store'dan uygulamaya göz atabilirler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.