Slack, gerçek bir iş yeri deneyimi yaratmak için "Eylemler" butonunu aktif hale getiriyor

Slack, gerçek bir iş yeri deneyimi yaratmak için

Her gün binlerce kullanıcının aktif olarak kullandığı iletişim platformu Slack, özellikle şirketlerde, çalışanların birbirleriyle kısa yoldan iletişim kurabilmesi amacıyla sıkça tercih ediliyor. Şimdi de Slack, analog olarak iş yeri olmayan iş sahipleri için bile "gerçek bir iş yeri" yaratmayı hedefliyor.

Slack'e gelen yeni güncelleme ile Asana, Jira, Pocket ve Zendesk gibi birçok platform için yeni entegrasyonlar aktif hale getiriliyor. Slack'te kullanıma açılan yeni "eylem butonları" ile şirketler artık kendi kullanıcı deneyimlerine, kendi hizmetlerine bağlı bir başka chatbot olmadan Slack uygulaması ile doğrudan ulaşabilecekler. Geliştiriciler temel olarak, "eylem" adı verilen bir pencereden herhangi bir eylem için komut sistemi oluşturabilecekler.

Daha önce aktif edilen Slackbots, bunun erken bir enkarnasyonu olmuş olsa da 200 binden fazla platform tarafından kullanılan Slack için hala yeni özelliklere ihtiyaç duyuluyor. Yeni özellikler, Slack'in kullanımı konusunda kullanıcılara daha fazla esneklik sağlıyor.

Bu güncellemenin en büyük özelliklerinden biri, işin tamamlanmasını sağlamak için oluşturulan hedefler diyebiliriz. Örneğin; herhangi bir kullanıcı Slack üzerindeki eylemleri kullanarak Zendesk için bilet oluşturursa, Zendesk otomatik olarak bileti kendi tarafında oluşturacak.

Slack'in yeni güncellemeleriyle birlikte, benzer uygulamalardan ayrışacağını da söyleyebiliriz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.