Siteniz için ücretsiz durum sayfası hazırlama aracı: authbase.co

Siteniz için ücretsiz durum sayfası hazırlama aracı: authbase.co

Gelişmiş teknolojilerle hazırlanan internet projelerinin birbirinden farklı birçok problemi olabiliyor. Sunucu problemleri, yazılım hataları, ağ hataları ve daha farklıları... Bu problemlerle habersiz karşılaşan müşterilerinizin sizi terketmeleri sandığınızdan kısa sürebiliyor. İşte bu tür problemlerle ilgili müşterilerinizi bilgilendirmek, anlık gelişmeleri haberdar etmek ve çözüme yönelik zaman bilgisi vermek için status page yani durum sayfaları kullanmak oldukça faydalı oluyor.

Şu anda piyasada birkaç farklı araç durum sayfası oluşturma işlemini oldukça kolay ve hızlı bir şekilde çözüyor olsa da bu araçların maliyeti aylık 29 dolardan başlıyor. Bu konudan muzdarip olan 15 yaşındaki geliştirici William Sthing, diğer ücretli araçların temel özelliklerini yine aynı basitlikte gerçekleştirebildiğiniz ve ücretsiz kullanabildiğiniz authbase.co'yu yayınladı.

Dakikalar içinde durum sayfanızı oluşturabildiğiniz bu aracın her zaman ücretsiz olacağını belirten William, gelişmiş özelliklerin bulunduğu pro planlarını da ilerleyen dönemlerde yayına alacağını belirtiyor.

Kullanıcılarınıza değer veriyorsanız ve bir durum sayfanız yoksa siz de authbase.co ile başlayabilirsiniz. Biraz daha özelleştirilebilir, farklı özellikleri bulunan bir durum sayfası aracı arıyorsanız ücretli alternatifleri karşılaştırarak seçebilirsiniz. Bu alternatifler içerisinde Atlassian'ın sahibi olduğu birçok farklı paket sunan statuspage.io ve biraz daha pahalı alternatif olan status.io'yu inceleyebilirsiniz.

Kullandığınız benzer servisler varsa eğer yorum alanından bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.