UKBasecamp ile London Tech Week'e katılacak 8 teknoloji girişimi

UKBasecamp ile London Tech Week'e katılacak 8 teknoloji girişimi

50 bin’den fazla teknoloji uzmanının katılımıyla 300’den fazla teknoloji etkinliğiyle dünyanın en büyük teknoloji etkinliklerinden biri konumunda olan London Tech Week, 11-17 Haziran 2018 tarihleri arasında düzenlenecek. London Tech Week programıyla eş zamanlı bir hızlandırma programı düzenleyen UKBasecamp'in programına dahil olacak  Türk girişimleri belli oldu.

2014 yılında İngiltere’de kurulan Türkiye ve İngiltere teknoloji ekosistemlerini bir araya getiren bir danışmanlık ve iş geliştirme firması olan UKBasecamp, hızlandırma programı çerçevesinde 8 yerli teknoloji girişimini London Tech Week'e götürüyor.London Tech Week'te yer alacak 300 teknoloji etkinliğinden biri olan Turkey UK Startup Summit & Showcase'te Appcent, Datapare, MentalUP, Prodaft, Quant Co, Reengen, Servokiosk ve Tekkredi girişimleri sahne alacak.

Başvurular devam ediyor

London Tech Week kapsamında düzenlenecek olan Turkey UK Startup Summit & Showcase etkinliğinin 12 Haziran tarihinde gerçekleşeceğini ve hala 2-3 girişimcinin programa ve etkinliklere katılması için kontenjanın mevcut olduğunu da ekleyelim. İlgilenen girişimler başvurularını buradan gerçekleştirebilir.

12 Haziran akşamı düzenlenecek olan Turkey-UK Technology Summit & Showcase etkinliğine seyirci olarak katılmak isteyenler  ise detaylara buradan ulaşıp başvurabilirler. Etkinliğe katılan 8 yerli teknoloji girişiminin detaylarını aşağıda bulabilirsiniz.

Appcent: Perakendeyi hem müşteriler hem operasyonlar için mobile taşıyan girişim.

Datapare: Firmaların rakiplerini yakından takip edebilmelerini sağlayan bir SaaS platformu.

MentalUP:İlkokul çağında çocuklar için zihinsel becerilerini geliştiren platform.

Prodaft: Kurumsal müşteriler için siber güvenlik hizmetleri sunan girişim.

Quant Co:Dijitalleşen enerji sektöründe analitik servis sağlayacısı rolünü üstlenecek bir PaaS.

Reengen: Akıllı şebeke alanında nesnelerin interneti ve büyük veri analizini birleştiren bir girişim.

Servo Kiosk: Plaza ve kampüs gibi alanlarda hızlı, kolay ve keyifli bir yemek deneyimi sunan kiosk çözümü.

Tekkredi: Farklı bankalarda kredi borcu olan bireylerin borçlarını tek bir bankada birleştirerek ödeme planlarını rahatlatmayı hedefleyen bir kredi konsolidasyon platformu.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.