MedyaNet yeni ürünü olan Header Bidding ile karşımızda

MedyaNet yeni ürünü olan Header Bidding ile karşımızda

2002 yılından bu yana pazarlama sektöründe Türkiye’nin en önemli online reklam platformlarından biri olan MedyaNet, hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz Nisan ayında 12 milyon 750 bin dolara Demirören Holding’e satılmıştı. Display, mobil, online video, native, sosyal medya, influencer marketing ve veri odaklı çözümler sunan MedyaNet, yeni çözümü olan Header Bidding Wrapper karşımızda.

Geliştirdiği teknolojiler sayesinde yayıncıların da dijital platformlarından en fazla getiriyi elde etmeleri için kapsamlı ve etkili çözümler sunmayı hedefleyen MedyaNet, dijital platformlar için reklam satış ve pazarlama, optimizasyon, veri yönetimi ve programatik envanter yönetimi hizmetleri sunuyor.

Yayıncıların envanterlerinden daha fazla gelir elde etmelerini sağlama amacı ile geliştirilen Header Bidding ürünü, dijital reklamcılıkta reklam alanlarının programatik yollarla satışını daha verimli hale getirmek için geliştirilmiş bir yöntem. Header Bidding ile bir mecra birden fazla reklam talebi kaynağına paralel süreçlerle aynı anda ulaşabiliyor ve reklam alanları için teklif toplayabiliyor.

Gelirlerde 4 kat artış

MedyaNet Arge ekibi tarafından geliştirilen Header Bidding Wrapper, en iyi gelir getiren talep iş ortakları bir araya getirerek aralarında rekabet ortamı oluşturuyor ve yayıncıların kazançları artırıyor.

MedyaNet Premium Network’te bulunan yayıncılara Ocak 2018’de Header Bidding entegrasyon sürecini tamamlayan MedyaNet, ürünün ilk 4 ayında yayıncıların eCPM ortalamlarında 3 kat, Header Bidding Wrapper ile satılan envanterin ortalama satış fiyatı ile karşılaştırıldığında toplam gelirlerinde 4 katı kadar artış sağlamayı başardı. MedyaNet’in ürünle ilgili gelecek planları arasında dış yayıncılara iş birliklerinin yer aldığını da ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.