Sosyal sorumluluk girişimi Givin ile bir yıl içerisinde 100 bin TL'lik bağış yapıldı

Sosyal sorumluluk girişimi Givin ile bir yıl içerisinde 100 bin TL'lik bağış yapıldı

Kullanıcıların kıyıda köşede duran eşyalarını satarak sivil toplum kuruluşları için desteğe dönüştürebilmesini sağlayan mobil uygulama Givin'de bağışlanmak üzere satışa çıkarılan bu ürün ve hizmetlerden 100 bin TL'lik bağış geliri elde edildi.

Türkiye'de, sivil toplum kuruluşlarına destek olmak için geliştirilmiş iş modeli ve mobil uygulaması Givin, artan sosyal fayda ihtiyacı ile yükselişte olan ikinci el pazar yeri modelini bir araya getiriyor.

Kişilerin ve markaların her türlü ürün ve hizmetin satış gelirini sivil toplum kuruluşları için bağışa dönüştürmelerini sağlayan, tüm alışveriş gelirlerinin sivil toplum kuruluşlarına aktarıldığı Givin'de, elektronikten giyime, tiyatro biletlerinden pilates dersine kadar her türlü ürün ve hizmet satışa sunulabiliyor. Bu satışların sonucunda elde edilen gelirler, Sivil Toplum Kuruluşları için bağışa dönüştürülüyor.

Bir yıl içinde, 500 bin TL'lik bağış ürünün yer aldığı platformda, satışa çıkarılan ürün ve hizmetlerden de, TOG, Tohum Otizm Vakfı, KAÇUV, TOÇEV, TEGV, Koruncuk Vakfı ve HAÇİKO için toplam 100 bin TL'lik bağış gerçekleştirildi.

Givin'de promosyonla sosyal yardımı birleştiren markalar, denetmek istedikleri ürünlerini ya da hizmetlerini uygun bağış tutarları karşılığında yeni kullanıcılarla buluşturabiliyor. Bu sayede, bir yandan eğitim, çocuklar, gençler ve hayvanlar için çalışan sivil toplum kuruluşlarına destek olan markalar, bir yandan da potansiyel kullanıcılara ulaşabiliyor.

Givin'i iOS cihazlarınız için App Store'dan, Android cihazlarınız için Google Play Store'dan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.