SPONSORLU

Girişimler Eczacıbaşı desteğiyle güçleniyor!

Girişimler Eczacıbaşı desteğiyle güçleniyor!

Türkiye’nin ilk çok merkezli kurumsal inovasyon ve girişimcilik programı Eczacıbaşı Geleceğin Gücüiçin başvuru süreci başladı. Eczacıbaşı Topluluğu’nun Türkiye’nin önde gelen kuluçka merkezleriyle işbirliği yaparak başlattığı programda başarılı olan girişimler Eczacıbaşı Topluluk kuruluşlarıyla somut iş birlikleri imkânına sahip olacak.

Ana teması ‘’banyoda sağlık ve güvenlik çözümleri” olan programa; sağlık teknolojileri, medikal teknolojiler, biyoteknoloji çözümleri, akıllı yaşam uygulamaları, veri ve analitik çözümleri, erişilebilirlik çözümleri, sürdürülebilir yaşam ve akıllı güvenlik çözümleri alt odak alanlarıyla ilgili girişimler de başvurabilir.

Koç Üniversitesi Girişimcilik Araştırma Merkezi KWORKS stratejik iş ortaklığıyla yürütülen programın diğer iş ortakları arasında Anadolu Üniversitesi Ar-Ge ve İnovasyon Koordinasyon Birimi ARINKOM TTO, Ege Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi Ege Teknopark, İTÜ Çekirdek Erken Aşama Kuluçka Merkezi, ODTÜ Teknokent ve Teknopark İstanbul yer alıyor. Bu sayede girişimler konumları veya çalıştıkları alan doğrultusunda en uygun kuluçka merkezinde girişimlerini büyütme ve ölçekleme imkânı bulacak.

Başvuru süreci

Online başvuru formunu dolduran girişimciler ön eleme sonrasında, projelerini değerlendirme komitesi önünde sunacak. Yüz yüze yapılacak değerlendirme sonucunda programa katılacak girişimciler belirlenecek. Girişimcilerin seçiminde, program ana teması ve odak alanlarıyla ilgili yenilikçi ve ölçeklenebilir girişimcilere odaklanacak olan jüri, ekip dinamiklerini de göz önünde bulunduracak.

Programa katılmaya hak kazanan girişimciler, 12-18 ay boyunca keşif, doğrulama ve ölçekleme aşamalarından geçecek. Girişimciler, Eczacıbaşı Topluluğu’nun ve işbirliği yapılan kuluçka merkezlerinin bilgi birikimi ve iş ağlarından yararlanma şansı yakalayacak, teorik ve yoğun pratik mentorluk, tanıtım desteği, altyapı ve danışmanlık hizmetlerinden yararlanacak.

Program sonunda Eczacıbaşı Topluluğu üst yönetimi temsilcileri ve işbirliği yapılan kuluçka merkezlerinin ilgili kişilerinden oluşacak olan jürinin katılımıyla sunum günü düzenlenecek ve girişimciler iş modeli ve ürünlerini sergileme şansı yakalayacak. Değerlendirme sonucunda başarılı olan girişimler ise Eczacıbaşı Topluluk kuruluşlarıyla somut iş birlikleri imkânına sahip olacak.

Son başvuru tarihi 5 Ağustos, siz de hemen gecikmeden başvurunuzu buradan yapabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.