4129Grey’den yeni bir ekip: ICO Swat Team

4129Grey’den yeni bir ekip: ICO Swat Team

Düzenlenen ICO'ların tanıtım süreçleri neredeyse geliştirme süreci kadar sancılı ve zahmetli olmaya başladı. Her geçen gün duyurulan yeni yeni ICO'lar büyüyen bu pazarda yatırımcı içinde seçenekler arasında kaybolmak anlamına geliyor. Hangisinin bir sonuca ulaşacağını kestirebilmek bir yana dursun belki de çok iyi sonuçlar yakalayabilecek potansiyeldeki projelerde hiç gün yüzüne çıkamıyor.

ICOların pazarlama süreçleri artık profesyonel ajansların eline emanet ediliyor. Türkiye'de önemli markanın pazar danışmanlığı ve reklam hizmetlerini yürüten aynı zamanda yılın ajansı seçilen 4129Grey, yepyeni bir ekiple ICO pazarına giriyor.

ICO Swat Team ismi ile bir araya getirdikleri ekip Alemşah Öztürk liderliğinde, Bora Akman, Tuna Özen ve Serdar Oğuz’dan oluşuyor.

Blockchain teknolojisinde yaşanan gelişmeleri yakında ve heyecanla takip ettiğini belirten girişimci ve aynı zamanda melek yatırımcı da olan 4129Grey Ajans Başkanı Alemşah Öztürk, ICO fikrinin kitlesel fonlama konseptine getirdiği demokratik yaklaşıma hayran olduğunu anlatıyor. Ancak son yılda 3500’den fazla ICO’nun hayata başlayıp, yarısından fazlasının gerekli fonu toplayamayarak son bulduğunu ve çoğunlukla pazarlama stratejilerinde yapılan hatalardan bu sonuçlara ulaşıldığını anlatıyor. Öztürk sözlerine, bu bizim en iyi bildiğimiz ve yaptığımız şey diye devam ediyor.

Global network gücünü ve yaratıcı ekibini, deneyimleri ile birleştirerek küresel anlamda fark yaratabilecek projelere imza atmak istediklerini belirten ekip, şimdiden Colendi ve DAOStack gibi ICO pazarında ses getirmiş projelerinde aralarında bulunduğu 5 ICO'ya pazarlama danışmanlığı hizmeti vermeye başladı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.