Hotels.com internet tarihindeki en uzun URL'yi satın aldı

Hotels.com internet tarihindeki en uzun URL'yi satın aldı

Sıklıkla otel rezervasyonu yapmak için kullanılan Hotels.com, verdiği diğer rezervasyon hizmetlerinin farkına varılması için internet tarihindeki en uzun URL'yi satın alarak tüm bu hizmetleri URL'de belirtti.

Bu bahsedilen hizmetler arasında sahilde yer alan kulübelere, yurtlara ve nadiren de olsa San Diego'nun alt kısmında kalan Dolphin Motel'e rezervasyon yaptırmak da yer alıyor. CP+B ajansı tarafından oluşturulan URL, 2 bin 83 karakterden oluşuyor. CP + B'nin Kreatif Direktörü Quinn Katherman kampanya ile ilgili: "Kampanya mesajımız, Hotels.com'un her yerde bu hizmeti kullanmanızı sağladığını söylüyor. Ama bu durum bizim ismimizde çok açık bir şekilde belirtilmiyordu. İnsanların Hotels.com'u otellerden daha fazlasını sunduğunu bilmesini sağlamak için yapmamız gereken en belirgin şey, ismimizi her türlü konaklama tipini içerecek şekilde değiştirmek oldu. URL'ler artık internet deneyimimizin göz ardı edilmiş bir parçası. İnsanların bir URL'yi tekrar fark etmesini sağlamanın en iyi yolu olarak, şimdiye kadar yayınlanmış en uzun URL'ye sahip olmaktı.

Doğrudan Hotels.com'a yönlendirme yapan linkin tam metni ise şöyle:

Eğer okumak sizi yorduysa Hotels.com'un YouTube'daki reklam videosunda okunmuş halini dinlemeniz de mümkün:

https://youtu.be/GI_AqDzVCfU

Reklam kampanyasının bir dezavantajı, avantaja dönüştürmeye yönelik hamlesi oldukça etkileyici. Bu arada bu yeni URL'in yanı sıra şirketin konaklama seçeneklerine yönelik yeni reklam modelini yayına alacağını da belirtelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.