Spotify ve Instagram hikayeleri artık entegre olarak çalışıyor

Spotify ve Instagram hikayeleri artık entegre olarak çalışıyor

Bugüne kadar, Spotify'da dinlediğiniz şarkıları Instagram hikayesi olarak paylaşmak istediğinizde, muhtemelen birçok kez ekran görüntüsü almışsınızdır. Artık bunun için ekran görüntüsü almaya gerek kalmayacak.

Spotify'a gelen yeni özellik sayesinde kullanıcılar, dinledikleri şarkıyı Instagram hikayelerinde paylaşmak istediklerinde direkt olarak Spotify üzerinden bunu gerçekleştirebilecekler.

Spotify'da dinlediğiniz şarkıyı Instagram'da hikayenizde paylaşmak istiyorsanız, “paylaş” menüsünde Instagram Hikayeler kısmına tıklamanız yeterli olacak. Böylece dinlediğiniz şarkı, albüm kapağıyla birlikte anında Instagram hikayenize aktarılmış olacak. Sadece "Hikayeler" için de değil, şarkıyı "Instagram Direct" ile doğrudan mesaj atarak arkadaşlarınıza da gönderebileceksiniz. Uygulama o anda, Spotify’daki her sanatçı, çalma listesi, albüm ve şarkı için özel etiketleri de paylaşıma eklemenize olanak sağlayacak.

Şarkı hikayede paylaşılırken ne yazık ki ses formatı eklenmiyor. Fakat şarkıyı merak edenler, Spotify’da dinlemek ya da o anda platforma üye olmak için ekranın sol köşesinde yer alan “Spotify’da Dinle” ibaresine tıklayabilecekler.

Spotify ve Instagram entegrasyonunun belki de en güzel yanı, iki uygulamayı birbirine bağlamak zorunda kalmamanız. Paylaş butonuna bastıktan sonra uygulamaya herhangi bir izin vermeniz gerekmiyor. Böylece "gizlilik ihlalleri" gibi sıkıntılar da akıllardan silinmiş oluyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.