Blockstack'in blockchain Hackathon'u Berlin'den sonra İstanbul'da

Blockstack'in blockchain Hackathon'u Berlin'den sonra İstanbul'da

Geçtiğimiz yılın Mayıs ayında sizlere aktardığımız internet kullanıcılarının kişisel verilerini kendine saklayabileceği bir dünya hayaliyle kurulan Blockstack, yeni bir Hackathon ile karşımızda. Berlin'de gerçekleştirilen blockchain Hackathon'undan sonra Blockstack'ın düzenleyeceği ikinci blockchain Hackathon'u olacak olan İstanbul Blockchain Hackathon by Blockstack, 11 - 13 Mayıs tarihilerinde düzenlenecek.

Bildiğiniz gibi genelde Hackhaton'ları haberleştirmiyoruz fakat İstanbul Blockchain Hackathon by Blockstack'in blockchain temelli olması nedeniyle sizlerle paylaşmak istedik. Dilerseniz diğer Hackathon'ları etkinlik.webrazzi.com adresinden takip edebilirsiniz. ING Orange Lab ve ScaleX iş birliği ile gerçekleştirilen Hackathon, Bahçeşehir Üniversitesi Galata Kampüsü'nde düzenlenecek.

"Türkiye'de daha aktif olacağız"

Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Blockstack Head of Growth'u Clint Nelsen, Türkiye'nin dünyada onları heyecanlandıran blockchain topluluklarından biri olduğunu dile getirdi. Önümüzdeki yıl içinde Türkiye'de daha aktif olacaklarını da paylaşan Nelsen, blockchaincileri heyecanlandıracak projeleri hayata geçirmeyi planladıklarını da dile getirdi.

Hackathon'da ilk 3'te yer alan uygulamaların Blockstack Signature fonun yatırım komitesine gönderileceğini ve Blockstack’in global decentralized uygulamaları arasında yer alacaklarını da ekleyelim. Dilerseniz tüm blockchain ve Java geliştiricilerini bekleyen İstanbul Blockchain Hackathon by Blockstack'e buradan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.