Windows 10'un Nisan güncellemesi bugün kullanıma sunuluyor

Windows 10'un Nisan güncellemesi bugün kullanıma sunuluyor

Microsoft'un Windows 10 işletim sistemi için her 6 ayda bir büyük bir güncelleme yayınlamak istediğini sizlere daha önce aktarmıştık. Bu yılın ilk büyük güncellemesi olarak karşımıza çıkmaya hazırlanan Windows 10'un Nisan güncellemesi bugün kullanıma sunuluyor.

https://www.youtube.com/watch?v=nNdirfTlU4E

Karşımıza çıktığı ilk günden bu yana iki büyük güncelleme alan Windows 10 işletim sistemi bugün itibariyle 3. büyük güncellemesine kavuşacak. Tabii ki Windows 10 Insider Program'ına dahil olan kullanıcıların gelecek yenilikleri önceden test etme imkanına sahip olduklarını da hatırlatalım.

Timeline, Focus Assist ve daha fazlası

İlk etapta Windows 10 Spring Creators Update olarak adlandırılan fakat sonrasında isim değiştirerek Windows 10 April 2018 Update olarak karşımıza çıkan 3. büyük güncelleme, beraberinde pek çok yenilik getiriyor. Güncelleme ile gelen en önemli özelliklerden biri olan Timeline, Microsoft hesabını kullanan cihazlar arasında iletişim kurabiliyor ve cihazlarınızı 30 gün önceki hallerine döndürebiliyor. Böylelikle kaybolan veya tekrar üzerinde çalışmak istediğini bir proje üzerinde rahatlıkla çalışabilirsiniz.

Güncellemeyle birlikte karşımıza çıkan bir diğer yenilik ise Focus Assist. Bildirimleri sessize almanıza olanak tanıyan Focus Assist, istediğiniz zaman ise gelen bildirimlerin özetini sizlere sunabiliyor. Bunların yanı sıra Microsoft'un internet tarayıcısı olan Edge'e yeni özellikler geleceğini ekleyelim. Son olarak ise güncellemenin kademeli olarak dağıtıldığını bu nedenle bugün ulaşamayabileceğinizi de hatırlatalım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.