iPhone SE 2 kablosuz şarj ve kulaklık girişi ile geliyor

iPhone SE 2 kablosuz şarj ve kulaklık girişi ile geliyor

2016 yılının Mart ayında karşımıza çıkan iPhone SE modelinin yeni versiyonu tekrar karşımıza çıktı. İlk olarak geçtiğimiz ay bir fotoğrafı sızdırılan iPhone SE 2 modelinin yeni bir videosu ortaya çıktı. Sızdırılan videoya göre tıpkı ilk modelde de olduğu gibi iPhone 5 ile benzer bir tasarıma sahip olacak olan iPhone SE 2, kulaklık girişi ile geliyor.

Hatırlatmak gerekirse Apple, iPhone 7 ve 7 Plus modelleriyle birlikte kulaklık girişini kullanmayı bırakmış ve yeni modelleri olan iPhone 8 / 8 Plus ve iPhone X modellerinde de kulaklık girişine yer vermemişti. Kulaklık girişinin yanı sıra arka kısmında cam tasarıma sahip olan iPhone SE 2'nin, yeni iPhone modellerinde olan kablosuz şarj teknolojisine sahip olması da bekleniyor.

WWDC 2018'de tanıtılabilir

Apple'ın en küçük ve en uygun fiyatlı iPhone modeli olarak karşımıza çıkan iPhone SE'nin yenileneceği uzun zamandır konuşuluyordu. Ortaya çıkan video ile birlikte bu yıl içinde tanıtılacağı neredeyse kesin bir hale gelen iPhone SE 2 modelinin, 4 - 8 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek olan WWDC 2018'de tanıtılması bekleniyor. iPhone SE 2 modeli ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıktıkça sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.