Monitera'nın sosyal medya üzerinden müşteri ilişkileri yönetimi ürünü: Engage

Monitera'nın sosyal medya üzerinden müşteri ilişkileri yönetimi ürünü: Engage

Metin Kahraman ve Harun Pekşen tarafından 2009'da kurulan sosyal medya takip ve raporlaması hizmeti sunan Monitera, markalara sosyal medya hesaplarını tek bir yerden, hızlı ve güvenli bir şekilde yönetme fırsatı veriyor. Kendi içinde birçok ürünü bulunan Monitera'nın müşteri ilişkileri yönetimi ürünü olan Engage markaların ihtiyaçlarına göre yeniden yapılandı.

Geçtiğimiz yılın Nisan ayında gerçekleştirdiğimiz Girişim Ofisleri ziyaretimiz sırasında Monitera'nın kurucularından Metin Kahraman, Engage'in kapalı betada mevcut müşteriler tarafından kullanıldığını söylemiş ve yakın zamanda yayına alınacağının altını çizmişti.

Gelecek dönemde globale açılması planlanan Engage ile neler yapılabileceğinden biraz bahsedelim. Engage özetle, kullanıcılarının sosyal medyada müşterileri ile birebir iletişim kurmaları için kolaylık sağlıyor. Müşterilerin farklı sosyal platformlardan gelen soru ve şikayetlerin hızlıca çözümlenmesine yardımcı oluyor ve süreçlerin yapılandırılıp raporlanmasına olanak sunuyor. Bütün sosyal medya hesaplarını tek sayfada bir araya getiren Engage'de, ilgili soru ve şikayetlere erişim, iletişim ekibine otomatik atama yapılması, cevapların verilmesi ve iletişimin devamı, kullanıcı bilgilerinin sisteme kaydedilmesi, kategori ataması ve konunun kapatılması ile ölçme ve değerlendirme süreçleri izlenerek işlem yapılıyor.

Üründe yer alan hazır cevap şablonları, yanlış paylaşımların önüne geçilmesine ve müşterilerle ortak dilin konuşulmasına yardımcı olurken, özelleştirilmiş müşteri kartı, müşteri verilerini kayıt altına alarak her seferinde aynı sorular ile zaman kaybedilmesini engelliyor. Engage'de ayrıca otomatik ileti gruplama ve raporlama seçenekleri de bulunuyor.

Şirketlerin tüm sosyal medya hesaplarının pratik şekilde tek bir yerden yönetilmesini sağlayan Engage, müşterilerle hızlı ve efektif iletişimin kurulmasını hedefliyor. Şifre ve yetki paylaşımına gerek kalmadan kullanıldığı için de güvenilirliği artırıyor. Engage'i kullanan şirketler arasında Enpara.com, Enerjisa, Hopi ve Vodafone gibi isimler yer alıyor.

İlk ay ücretsiz kullanılabilen Engage'de üç ayrı ödeme planı yer alıyor. 5 sosyal medya hesabına izin veren "Professional" aylık 59 dolar, 10 sosyal medya hesabına izin veren "Business" aylık 299 dolar ve 20 sosyal medya hesabına izin veren "Enterprise" aylık 599 dolar olarak ücretlendiriliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.