Kimyasal ürünler için pazar yeri: Kimyasalpazarı.com

Kimyasal ürünler için pazar yeri: Kimyasalpazarı.com

B2B pazar yeri projesi olarak karşımıza çıkan Kimyasalpazarı.com, adından da anlaşılabileceği üzere kimyasal ürünlere odaklanıyor. Geçtiğimiz yıl Ahmet Selki, Can Sarıgöl ve Barış Parıltı tarafından kurulan Kimyasalpazarı, kimyasal ham madde ve ürün alıcıları ile satıcılarını bir araya getiren online bir platform.

Kimyasalpazarı.com sayesinde, alım yapmak isteyen firmalar ürün bazlı olarak tüm satıcı seçeneklerini görebilir, karşısına çıkan seçenekleri filtreleyerek firmaları için en doğru seçenek ya da seçeneklerden anında teklif ya da bilgi alabilir. Teknopark İstanbul’da yaklaşık 6 ay içinde geliştirilen Kimyasalpazarı.com, kimyasal madde alım satımı yapanlar için oldukça başarılı bir alternatif.

700'ü aşkın kimyasal

Sektörün en önemli üreticilerinden olan Akkim ve en büyük tedarikçilerinden olan Arkem de dahil olmak üzere bir çok satıcıya sahip olan Kimyasalpazarı.com, EVYAP ve PETLAS gibi bir çok alıcıya da sahip. Şu an için toplamda 185 üye firmaya sahip olan platform, sisteminde 700'ü aşkın kimyasal bulunduruyor.

Özellikle yurt dışında Alibaba ile rakip konumda olan Kimyasalpazarı'nın Alibaba'dan en büyük farkı sektörel uzmanlık taşıyarak sadece kimya sektörüne hitap ediyor olması. Şu ana kadar herhangi bir yatırım almayan Kimyasalpazarı.com, tedarikçilerinden aylık üyelik talep eden bir gelir modeline sahip.

Üye ve ürün sayısı anlamında aylık yüzde 20 büyümeye sahip olan Kimyasalpazarı.com, çok yakında ödeme sistemleri aktivasyonu ile birlikte satıcıdan talep edilecek komisyonlar ile de bir gelir modeli oluşturacak. Dünyanın ve türkiyenin en büyük sektörlerinden biri olan kimyanın merkezi olmayı planlayan bir pazar yeri olan Kimyasalpazarı.com, sektörün tek pazar yeri olarak, tüm sektör aktörlerini sistemlerine dahil etmeyi amaçlıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.