Müşterilerinizle iletişiminizi geliştiren 9 platform

Müşterilerinizle iletişiminizi geliştiren 9 platform

Müşterilerinizden gelen sorular, sorunlar, geri bildirimler birikip idare edilmesi zor bir hale gelebiliyor. Ancak onlarla daha kişisel, daha verimli iletişim kurmak memnuniyeti artırıyor. Bu durumda müşterilerinizden gelen mesajları kaçırmamanız ve en etkili şekilde cevap verebilmeniz için geliştirilmiş 9 aracı inceledik.

LiveChat

LiveChat, websitenizin ziyaretçilerine hızlı ve etkili yardımcı olmak için kullanabileceğiniz bir eş zamanlı konuşma aracı. Müşterilerinize anında cevap vermenizi sağlayarak müşteri hizmetini bir adım ileriye taşıyor. Ayrıca süreci takip ederek müşterilerinizle konuşmalarınız üzerine analitik veriler sunuyor. Telefonla hizmet vermekten daha verimli olduğunu savunan LiveChat’in ücreti kullanıcı sayısı ve hizmetlerinin kapsamına göre ayda 16 ile 149 dolar arasında değişiyor.

Buffer Reply

Buffer Reply, müşterilerinizle farklı sosyal medya mecralarındaki iletişiminizi tek bir gelen kutusunda toplayan bir platform. Pazarlamaya daha uygun olan sosyal medyayı müşteri hizmetleri için de kullanışlı hale getiriyor. Sosyal medyanın karmaşasını filtreleyerek direkt mesajlara odaklanmanızı sağlıyor. Tek platformda tek kullanıcı için ayda 50 dolar olan Buffer Reply’ın ücreti hizmetlerinin çeşitliliği, kullanıcı ve sosyal platform sayısıyla artıyor.

Zendesk

Zendesk, müşterilerinizle konuşmalarınızı bir araya getiren bulut tabanlı bir platform. Müşterilerinizden gelen istekleri organize etmenizi, sıralamanızı, önceliklerine göre zamanında geri dönüş yapmanızı sağlıyor. Sizin için önemli performans ölçütleri üzerinden raporlar da hazırlayan Zendesk’in farklı iletişim kanalları için ücretleri hizmetlerinin kapsamına göre değişiyor.

Squaresend

Squaresend, erişilebilirliğinizi kolaylaştıran mailto linklerinizi geri bildirim formlarına dönüştüren bir araç. Bir satırlık bir JavaScript kodunu sitenize kopyalayarak size özel, şifreli, bağımsız bir geri bildirim sayfası yaratmış oluyorsunuz. Ayda 50 mesaja kadar ücretsiz kullanabildiğiniz Squaresend’in ücreti mesaj sayınızla birlikte artıyor.

Casengo

Casengo; müşterilerinizle email, WhatsApp ve Facebook Messenger üzerindeki iletişiminizi tek bir gelen kutusunda toplayarak yönetmenizi sağlayan bir araç. Gelen kutunuzu farklı markalar, departmanlar için bölebiliyor, gelen mesajları cevaplanma durumuna göre etiketleyebiliyor, müşterilerinize hazırda bulunan şablon mesajlarla hızlı cevap verebiliyorsunuz Casengo’nun kullanım ücreti kullanıcı başına ayda 29 dolardan başlayıp hizmetlerinin çeşitliliğiyle artıyor.

Front

Front, ekibiniz için toplu bir gelen kutusu. Şirket dışından ve email, SMS, Twitter gibi birbirinden farklı kanallardan gelen bütün mesajları herkesin görebildiği bir platform. Mesajları ekip üyelerine etiket yoluyla atayabiliyor, mesajlar için hatırlatıcı kurabiliyor, böylece mesajlarınızın yönetimini sağlayabiliyorsunuz. Front’un ücreti hizmetlerinin çeşitliliğine göre ayda 15 ile 59 dolar arasında değişiyor.

UserVoice

UserVoice; geri bildirimlerinizi yönetimini, müşterilerinizle ilişkililerinizi ve bunlardan yola çıkarak yol haritanızı oluşturmanızı tek bir platformda sağlayan bir araç. Geri bildirim almanızı kolaylaştırıyor, geri bildirimlerinizden stratejinizi belirlemenizi sağlayacak veri elde ediyor ve ürünleriniz için A/B testleri yapıyor. UserVoice’in fiyatlandırması için kendileriyle iletişime geçmeniz gerekiyor.

Keeping

Keeping, müşterilerinizden gelen yardım çağrılarını yönetmenizde yardımcı olan bir Gmail uzantısı. Ekibinizdeki herkes gelen mesajlara erişebiliyor, atanabiliyor ve cevap verebiliyor. Keeping sıkça sorulan sorulara verdiğiniz cevapları öğrenip aynı cevapları tekrar tekrar yazmamanız için otomatik cevaplar üretebiliyor. Mesajların gözden kaçmamasını ve olabildiğince çabuk yanıtlanmasını sağlayan Keeping’in ücreti kullanıcı sayısına göre ayda 15 ile 49 dolar arasında değişiyor.

ClickDesk

ClickDesk; müşterilerinizle iletişiminiz için eş zamanlı konuşma, yardım masası, ses ve video hizmetleri sunan bir araçlar bütünü. Mobil uygulamaları aracılığıyla ya da masaüstü üzerinden kullanabildiğiniz ClickDesk, Facebook ve Twitter entegrasyonu da sağlıyor. 10 kullanıcıya kadar ücretsiz kullanabileceğiniz ClickDesk’in ücreti hizmetlerinin çeşitliliğine göre ayda 9.99 ile 39.99 dolar arasında değişiyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.