GoPro'dan kameralar için değişim programı

Aksiyon kamerası denince akla gelen ilk firmalardan olan GoPro, yeni bir değişim ve indirim programı ile karşımızda. Eski dijital kameralarını getirenlere GoPro HERO6 Black ve Fusion modelleri için indirim uygulayacak olan GoPro, program için tüm dijital kameraları kabul edecek.

Eski kameralarını getirenler için GoPro HERO6 Black modeli için 50, Fusion modeli için ise 100 dolar indirim uygulayacağını da belirtelim. Kısacası TradeUp değişim programından yararlananlar için GoPro HERO6 Black 350, GoPro Fusion ise 600 dolar fiyat etiketine sahip olacak.

GoPro'nun benzer bir programı geçtiğimiz yıl da uyguladığını ekleyelim. Fakat geçen yıl uygulanan program sadece 60 gün sürmüştü. Geçtiğimiz yıl yapılan indirim ve değişim programından 12 bini aşkın GoPro müşterisinin yararlandığını da belirtelim.

Yeni değişim programının herhangi bir bitiş tarihi olmadığını da duyuran GoPro, TradeUp değişim programı sayesinde GoPro HERO6 Black ve Fusion modellerinin satışlarını artırmayı hedefliyor. Son TradeUp programını şu an için sadece ABD'de geçerli olduğunu da ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.