B2B platformuna geçiş yapan Rezervasyon.com, 7 ülkede hizmet vermeye başladı

B2B platformuna geçiş yapan Rezervasyon.com, 7 ülkede hizmet vermeye başladı

2015 yılında YOY Bilişim’in tatil ve otel rezervasyonuna odaklanan girişimi olarak karşımıza çıkan Rezervasyon.com, 2016 yılının Mart ayında B2C platformundan B2B’ye geçiş yaptı. 7 ülkedeki kurumların tüm dünyada seyahatlerini satın almalarını sağlayabildikleri bir panel sunan Rezervasyon.com, toplamda 400 kullanıcı sayısını aştı.

Ülkemizin haricinde Fransa, Almanya, İtalya, Malezya, Singapur ve İsviçre ülkeleri için hizmet veren Rezervasyon.com, bu ülkelerde faliyet gösteren ve seyahatlerini yönetmek isteyen küçük, orta ve büyük ölçekteki firmalar için başarılı bir alternatif.

400 bin otel ve 1000'e yakın havayolu

24 saat tüm bilgisayar, tablet ve mobil cihazlardan erişilebilir bir kurumsal rezervasyon sistemi olarak hizmet veren Rezervasyon.com, sisteminde 400 bin otel ve 1000'e yakın havayolu barındırıyor. 2016 yılı ile kıyaslandığında geçtiğimiz yılı 4 kat daha fazla ciro ile kapatan Rezervasyon.com, 2018 yılının ilk çeyreğinde ise 2017 yılına oranla 3 kat büyüdü.

2018'in ilk çeyreğindeki büyümeyi yılın tamamına yaymak isteyen Rezervasyon.com, panelini kullanan yeni müşterileri ile birlikte büyümeyi hedefliyor. 2018 yılında globaldeki hizmet sağlayıcıları ile ürün yelpazesini geliştirecek olan Rezervasyon.com, önümüzdeki ay içinde mobil uygulamasını da kullanıma sunacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.