Ring satın alımını tamamlayan Amazon, akıllı zilin fiyatında indirime gitti

Ring satın alımını tamamlayan Amazon, akıllı zilin fiyatında indirime gitti

Geçtiğimiz Şubat ayında Amazon'un akıllı zil üreticisi Ring'i yaklaşık 1 milyar dolara satın alacağını sizlere aktarmıştık. Bugün ise anlaşmanın tamamlandığını ve Ring'i bünyesine kattığını duyuran Amazon, Ring'in akıllı zilinde önemli bir indirim uyguladı. 180 dolar olan Ring'in akıllı zili indirimle birlikte 100 dolar fiyat etiketi ile satılmaya başlandı.

Ring'in akıllı kapı zilinin yanı sıra kullanıcılarına güneş enerjili güvenlik kameraları, projektör kameraları ve ev içi alarm sistemi gibi ürünleri de sunduğunu da hatırlatalım. Tabii ki bizim için önemli olan nokta ise Ring'in resmi olarak Amazon bünyesine katılmış olması.

Hatırlatmak gerekirse geçtiğimiz Mart ayında Amazon'un ülkemizde hangi markalarını tescil ettirdiğini sizlere aktarmıştık. Listedeki markalar potansiyel olarak ülkemizde kullanıma sunulabilecek ürün ve servisleri içeriyordu. Ring de Amazon'a katılması ile birlikte ülkemizde satışa çıkabilecek ürünlerden biri haline geldi.

Daha önce Blink'i satın almıştı

Amazon'un ülkemizdeki hizmet vermeye başlamasının ardından Ring ürünlerinin Türkiye'de satışa çıkması sürpriz olmayacaktır. Amazon'un akıllı ev ürünleri ile ilgili ciddi bir gelecek planı olduğunu ve önemli yatırımlar yaptığını da ekleyelim. Hatırlatmak gerekirse Amazon geçtiğimiz yılın Aralık ayında Ring ile benzer bir çözüm sunan ve Wi-Fi kameralı kapı zilleri üreten Blink'i satın almıştı. Blink veya Ring ürünlerinin ülkemizde satışa çıkıp çıkmayacağını ise zaman gösterecek.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.