Gmail'in web arayüzü yeniden tasarlanıyor

Gmail'in web arayüzü yeniden tasarlanıyor

Arama motoru devlerinden Google, dünyanın en çok kullanılan iletişim platformlarından olan Gmail'in web arayüzü yeniden tasarlıyor. Yeni tasarım henüz resmi olarak açıklanmamış olsa da önümüzdeki haftalarda tanıtımının yapılacağı düşünülüyor.

Google, G Suite müşterilerine web arayüzünü yenileceğine dair bir e-posta gönderince ortaya çıkan habere göre yeni tasarımla birlikte Gmail'e birkaç farklı yenilik de getiriliyor. Bu yeni özellikler sadece G Suite kullanıcıları için değil, standart Gmail kullanıcıları için de aktif edilecek.

Güncellemeyle birlikte Google Takvim’e doğrudan Gmail arayüzünden erişebilmek mümkün hale getiriliyor. Ayrıca e-postalarınızı erteleme özelliği de Gmail'de mevcut olacak, bu sayede e-postalarınız sizin belirlediğiniz saatte yeniden gelmiş gibi görünecekler ve herhangi bir e-postayı kaçırmış olmayacaksınız.

iPhone veya Android kullanıcılarına sunulan akıllı yanıt özelliği artık Gmail'in web arayüzünde de kullanılabilecek. Bunlara ek olarak Google, e-postalarınıza internete bağlı olmadan da erişebilmeniz için yeni bir özellik üzerinde de çalıyor.

Google, yeni tasarımın görsellerini henüz paylaşmamış olsa da detayların önümüzdeki haftalarda açıklanacağını bilgisini de sizlerle paylaşalım. Yıllardır değişmeyen Gmail'in web arayüzünün, bu değişimle nelere sahip olacağını da hep birlikte göreceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.