BAU SuperMassive, Nevzat Aydın'dan ve Bahçeşehir Okulları’ndan yatırım aldı

BAU SuperMassive, Nevzat Aydın'dan ve Bahçeşehir Okulları’ndan yatırım aldı

E-spor'un en önemli oyunlarından biri olan League of Legends'ın, Hakan Baş tarafından 2016'da kurulan başarılı takımı BAU SuperMasssive, Yemeksepeti’nin CEO’su Nevzat Aydın ve Bahçeşehir Okulları'ndan yatırım aldı.

Türkiye ligindeki başarılarıyla dikkat çeken BAU SuperMasssive’in Nevzat Aydın ve Bahçeşehir Okulları'ndan aldığı yatırımın miktarı ise 2,5 milyon TL olarak açıklandı.

Bugüne kadar 30 şirkete toplamda 16 milyon dolarlık yatırım gerçekleştiren Nevzat Aydın, iş modellerine ve girişimcilere yatırım yapmanın kendisini heyecanlandırdığını söyledi. Özellikle son dönemde, genç bir kesimin hayatının parçası haline gelen e-sporun da bu konuda önemli bir sektör olduğunu belirtti.

E-sporun son zamanlarda yatırım yapılabilecek en önemli alanlardan biri olduğunu belirten Bahçeşehir Okulları İcra Kurulu Üyesi Hüseyin Yücel ise Türkiye’de son dönemde bu alanla ilgilenen yaklaşık 3 milyon kişi olduğundan bahsetti. Yücel, yaklaşık 2 yıl önce SuperMassive’e isim sponsoru olarak e-spora giriş yaptıklarını ve Türkiye’de ilk kez Bahçeşehir Üniversitesi ile e-spor bursu uygulamasını hayata geçirdiklerini söyledi.

Aldıkları yatırımı kadrolarındaki oyuncuların bütçelerini karşılamak ve kadrolarını güçlendirmek için kullanacaklarını ifade eden Hakan Baş, yaptığı Instagram paylaşımıyla bu yatırımla BAU SuperMassive'in daha da güçleneceğinin altını çizdi. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.