Google'ın vizyondaki filmlerin detaylarını gösteren yeni özelliği tanıtıldı

Google'ın vizyondaki filmlerin detaylarını gösteren yeni özelliği tanıtıldı

Geliştirdiği özellikleriyle sinema severleri fazlasıyla düşünen Google, izlemek istediğiniz filme dair bütün detayları bulabileceğiniz "Showtimes" özelliğini tanıttı.

İzlemek istediğiniz bir filmi arattığınızda ona benzer filmleri karşınıza çıkaran Google, yeni özelliğiyle vizyondaki filmleri, seanslarını, filmin puanını ve kritiklerini listeliyor. Bu özelliğe pek de zorlanmadan, arama çubuğuna "Showtimes" yazarak ulaşabiliyorsunuz. İstediğiniz filme tıkladığınızda filme dair bütün detayları bulabiliyorsunuz. Showtimes, ekran türü (3D veya IMAX gibi), film türü, derecelendirmeler, eleştirmen puanları, ve dil seçenekleri olmak üzere size en yakın filmleri filtreliyor. Filtreler uygulandıktan sonra, kesin ölçütlerinizi karşılayan sonuçları görüntülemenize olanak sağlıyor.

Showtimes özelliği ile seçilen filmin bileti, Fandango, MovieTickets.com ve Atom Tickets gibi siteler üzerinden ya da sinemanın kendi sitesinden satın alınabiliyor.

Bu özelliğin Google'da daha önce de bulunduğunu ve eklenen yeni özelliklerle geliştirildiğini de hatırlatalım. Yeni özellik şu anda yalnızca ABD ve Hindistan’da, Android için Google uygulamasında kullanılabiliyor. Bu özelliğin yakında iOS için aktif edileceğini de belirtelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.