Webrazzi Dijital 2018'in üçüncü tur konuşmacıları belli oldu!

Webrazzi Dijital 2018'in üçüncü tur konuşmacıları belli oldu!

Webrazzi Dijital 2018 konferansımız 11 Nisan Çarşamba günü, Wyndham Grand İstanbul Levent'te gerçekleşecek. Konferansta konuşmacı olacak isimlerin bir kısmını geçtiğimiz günlerde sizlerle paylaşmıştık.

Webrazzi Dijital 2018'de, markaların dijital pazarlama ile ulaşabilecekleri noktayı ve yayıncılar tarafındaki yenilikleri konuşacağız. Ayrıca dijital dünyanın markalara ve tüketicilere getirdiklerini ve getireceklerini, alanında uzman isimlerle birlikte inceleyeceğiz. Markaların yeni iletişim stratejileri ve pazarlama kanalları gibi birçok konu da gündemimizde olacak.

Webrazzi Dijital 2018'de konuşmacı olacak yeni isimleri de bugün açıklıyoruz! Konferansımızın programını ise ilerleyen günlerde sizlerle paylacağız. Takipte kalın ;)

İlgi çekici konuları değerli konuklarıyla ele alacak konferansımızda, Türkiye İş Bankası'nın Bireysel Bankacılık ve Pazarlama Müdürü Burak Sezercan, ProTranslate'in kurucularından Kerem KalkancıSmopin'in kurucusu Emir Emanetoğlu, Asus SYS İş Birimi Ülke Müdürü Özge Kılıç Güler, Red Bull'da Head of Sports & Events görevinde olan Ozan Eyidoğan, ESL Gaming'in Yönetici Ortağı Gökhan Kazar, Unilever'in Pazarlama Direktörü Gamze Öztoygar Masia, OMD'nin Head of Digital'ı Atakan Demirci, Sahibinden.com'un Reklam ve Satış Genel Müdür Yardımcısı Banu Barbarosoğlu, Hopi'nin Pazarlama ve İş Geliştirme Direktörü Tuğçe ErülMindshare'in Dijital Direktörü Taylan KoruMedyanet'in Genel Müdürü Rima Erdemir ile Netcom Medya'nın kurucu ortağı Zeynep Taptık Bilgen yeni açıklanan konuşmacılarımız oldu.

Netmarble‘ın Genel Müdür Yardımcısı Aras ŞenyüzHype‘ın kurucusu Sarper DanışOnedio‘nun kurucusu Kaan Kayabalı, Videodan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Samet İnanır ve Müzisyen, YouTuber Oğuzhan UğurUser.vision‘ın kurucusu Batukhan TaluyDatapare‘in yazılım geliştiricisi Baran Berkay Barakçin ve Epixel‘in kurucusu Burak Çaplı, 4129 Grey CEO’su Alemşah ÖztürkHepsiburada‘nın CMO’su Yüce ZereySeslenen Kitap‘ın kurucusu Berk İmamoğlu, Next Big Thing‘in kurucusu Eren Koçyiğit ve AppSamurai‘nin CEO’su Emre Fadıllıoğlu, Doğan TV Holding‘in Dijital Medya ve Satış Grup Başkanı Haymi Behar ve Doğuş Yayın Grubu‘nun Digital Technologies Director’ı Burhan İnegöl ise daha önce sizlerle paylaştığımız isimlerdi.

Alemşah Öztürk - 4129Grey
Aras Şenyüz - Netmarble
Atakan Demirci - OMD
Banu Barbarosoğlu - Sahibinden.com
Baran Berkay Barakçin - Datapare
Batukhan Taluy - User.vision
Berk İmamoğlu - Seslenen Kitap
Burak Çaplı - Epixel
Burak Sezercan - Türkiye İş Bankası
Burhan İnegöl - Doğuş Yayın Grubu
Emir Emanetoğlu - Smopin
Emre Fadıllıoğlu - AppSamurai
Eren Koçyiğit - Next Big Thing
Gamze Öztoygar Masia - Unilever
Gökhan Kazar - ESL Gaming
Haymi Behar - Doğan TV Holding
Kaan Kayabalı - Onedio
Kerem Kalkancı - ProTranslate
Oğuzhan Uğur - Müzisyen/YouTuber
Ozan Eyidoğan - Red Bull
Özge Kılıç Güler - Asus
Rima Erdemir - MedyaNet
Samet İnanır - Onedio
Sarper Danış - Hype
Taylan Koru - Mindshare
Tuğçe Erül - Hopi
Yüce Zerey - Hepsiburada
Zeynep Taptık Bilgen - Netcom Medya

SPONSORLAR

Elmas Sponsor

Platin Sponsorlar

Altın Sponsorlar

Medya Sponsorları

Destekleyen

Gün boyu sürecek olan Webrazzi Dijital 2018'e dijital sektörde yer alan ya da almak isteyen herkesi bekliyoruz. Konferansımıza katılım gösterip sahnedeki bilgi verici sunumları izleyebilir, kahve molalarında sektördeki isimlerle tanışıp iş ağınızı genişletebilirsiniz.

Webrazzi Dijital 2018’e bilet almak için buraya, konuşmacı önermek isterseniz de buraya tıklayabilirsiniz. Sponsor olmak içinse henüz geç kalmadınız [email protected]’a e-posta atabilirsiniz.

Ayrıca hemen aşağıda ‘Webrazzi konferanslarına katılmanın en kolay ve en uygun yolu‘ olarak tarif edebileceğimiz Webrazzi Pass hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Ayrıca 2018 konferans takvimimize de göz atabilirsiniz. Herhangi bir soru ya da görüşünüzü bizimle paylaşmak içinse [email protected] e-posta adresini kullanabilirsiniz.

Webrazzi 2018 Konferansları;

Webrazzi Pass, Webrazzi’nin 2018deki tüm konferanslarına giriş hakkı sağlıyor

Yıl içindeki tüm konferanslarımıza katılım hakkı sağlayan Webrazzi Pass, aynı zamanda büyük bir fiyat avantajı da sunuyor. Dilerseniz havale dilerseniz de online olarak kredi kartınızla ödeme yapabileceğiniz Webrazzi Pass’e; 1, 2 veya 3 adet satın alırsanız birim fiyatı 2.750 TL, 4 ve üzeri adetler içinse birim fiyatı 2.500 TL’den sahip olabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.