Material Design ve Bootstrap birleşiminden oluşan Mdbootstrap ücretsiz kullanımda

Material Design ve Bootstrap birleşiminden oluşan Mdbootstrap ücretsiz kullanımda

Twitter'da çalışan 2 mühendis tarafından geliştirilen ve geliştirildiği dönemden itibaren geliştiriciler tarafından büyük keyifle kullanılan Bootstrap, Google tarafından ortaya çıkarılan tasarım dili olan Material Design ile birleşti. Biri Twitter gibi bir devin, diğeri ise Google gibi bir başka devin deneyimli mühendisleri tarafından ortaya çıkarılınca birleşiminden de gerçekten oldukça yenilikçi ve şık bir ürün ortaya çıkmış oluyor.

Mdbootstrap üzerinde en ince ayrıntısına kadar Material Design prensiplerini Bootstrap 4 üzerinde nasıl uygulayabileceğinize dair bilgiye ulaşabileceğiniz gibi aynı zamanda ücretsiz hazır temalarını da kullanmaya başlayabilirsiniz. Şu anda farklı alanlara odaklanmış 17 adet hazır tema bulunuyor ve tüm bu temalar Material Design prensiplerine göre tasarlanmış ve Bootstrap ile kodlanmış. Bu nedenle biraz bootstrap öğrenerek bu temalar üzerinde dilediğiniz değişikliği veya iyileştirmeyi yapabilirsiniz.

Hazır tema kullanmak istemeyenler için de yine ücretsiz olarak kullanabileceğiniz Bootstrap için Material Design elementlerini indirebilirsiniz. İndireceğiniz kit içerisinde 400'den fazla arayüz elementi, 600'den fazla ikon, 74 CSS animasyonu, SAAS projeler için dosyalar, taslaklar, eğitim seti ve daha bir çok detaya ulaşabileceksiniz. Böylece kendi temanızı, dilediğiniz şekilde tasarlayabilir ve kullanıma hazır hale getirebilirsiniz.

Hazır temaları inceledim ve gerçekten oldukça şık, kullanışlı temalar olduğunu düşünüyorum. Hızlı ve şık bir şeyler istiyorsanız mutlaka gözden geçirin. Üstelik ticari kullanımlar için bile ücretsiz. Unutmamanız gereken şey ise şimdiye kadar 500.000'den fazla geliştirici tarafından kullanılmış olabilecekleri. Müşterilerinize hazır tema sunmayı planlıyorsanız tekrar düşünün. (:

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.