Hazırlanın Londra'ya gidiyoruz... Webrazzi Connect: London 31 Mayıs'ta gerçekleşecek!

Hazırlanın Londra'ya gidiyoruz... Webrazzi Connect: London 31 Mayıs'ta gerçekleşecek!
8 Northumberland

Webrazzi'nin global açılımının bir parçası olarak geçtiğimiz günlerde Blockchain Venture Summit'i gerçekleştirdik. Şimdi ise Webrazzi markasıyla dünyaya açılıyoruz ve sizleri de bizimle birlikte bu heyecana ve fırsata ortak olmaya davet ediyoruz.

31 Mayıs 2018, Perşembe günü Londra'da şehrin en gözde mekanlarından biri olan 8 Northumberland'da Türkiye İş Bankası ana sponsorluğunda gerçekleşecek Webrazzi Connect: London konferansımızda Türkiye'den yurt dışına açılmayı hedefleyen girişimleri Avrupa'daki potansiyel müşteri, yatırımcı ve çözüm ortakları ile buluşturacağız.

Türkiye'den katılacak girişimci, yatırımcı ve profesyonellerin yanı sıra, Londra ve Avrupa'daki yabancı girişimci, yatırımcı ve profesyonelleri de konferansımızda ağırlayacağız.

Sadece girişimcilik ve yatırım değil, Türkiye'den ve Avrupa'dan çeşitli şirketlerin çözümlerine de yer verilecek olan konferansımızda, Webrazzi olarak iki ülke pazarları arasındaki köprüyü kurmayı ve işbirliklerine platform sağlamayı hedefliyoruz.

Sınırlı sayıda kontenjan ve girişimler için demo alanı

31 Mayıs'ta tüm gün sürecek konferansta birbirinden değerli konuşmacılar bizlerle birlikte olacak. 300 kişilik sınırlı sayıda kontenjana sahip etkinliğimize katılımcıları davetiye usülü ile belirleyeceğiz. O yüzden katılmak isteyenlerin değerlendirmeye dahil olmaları için, hızlı davranarak aşağıda yer alan formu doldurmalarında fayda var.

Girişimler için özel demo alanı

Konferansta katılımcı olarak bulunmanın haricinde, Türkiye’den girişimlerin Avrupa’da boy gösterebilmesi için de çok özel bir alanımız var. Bu demo alanında Türkiye’den sınırlı sayıda girişime yer vererek hem yatırımcılarla hem de potansiyel iş ortaklarıyla tanışmalarına destek olmayı hedefliyoruz. Önümüzdeki günlerde etkinlikle ve girişim standları ile ilgili detayları paylaşacağız.

Webrazzi Connect: London'a sponsor olmak ister misiniz?

Türkiye'den dünya çapında ses getirecek girişimlere destek olmak üzere çıktığımız bu yolda, Türkiye İş Bankası bizi yalnız bırakmadı ve konferansımızın ana sponsoru oldu. Kendilerine buradan bir kez daha teşekkür ediyorum.

Eğer siz de bu çok önemli adımda bizim yanımızda olmak isterseniz ve hatta şirketiniz için İngiltere pazarı kritik öneme sahipse, Webrazzi Connect: London'da çeşitli sponsorluk seçeneklerimiz mevcut. Konuyla ilgili sponsorluk dökümanımızı inceleyebilirsiniz ayrıca [email protected]'a e-posta gönderip ekibimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Webrazzi Connect: London davetiye talebinizi hemen gönderin

Haberimizin başında da belirttiğim gibi, Webrazzi Connect: London'a katılım herkese açık olmayacak ve süreç davetiye yöntemiyle ilerleyecek. Eğer katılmak istiyorsanız lütfen aşağıdaki formu doldurun. Kısa süre içinde başvurular toplandıktan sonra değerlendirme yapılacak ve katılıma hak kazanan kişilere geri dönüşler gerçekleştirilecektir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.