iPhone X Plus 999 dolar fiyat etiketi ile gelecek, iPhone X ucuzlayacak

iPhone X Plus 999 dolar fiyat etiketi ile gelecek, iPhone X ucuzlayacak

Geçtiğimiz yıla iPhone X modeli ile damgasını vuran ve pek çok akıllı telefon üreticisinin çentik tasarımına geçmesine neden olan Apple, yeni iPhone X ve iPhone X Plus modelleri ile karşımıza çıkacak. RBC Capital analisti Amit Daryanani, 2018 yılı içinde tanıtılacak modellerle ilgili bir fiyat tahmininde bulundu.

3 yeni model tanıtılacak

Hatırlatmak gerekirse önceki dönemlerde KGI ve Bloomberg gibi önemli kaynaklar 2018 yılında 3 yeni iPhone modelinin tanıtılacağını paylaşmıştı. Geçtiğimiz yıl karşımıza çıkan iPhone X'in yeni versiyonu, 6,5 inçlik iPhone X Plus ve 6,1 inçlik LCD ekrana sahip daha uygun fiyatlı bir iPhone modeli.

Amit Daryanani'nin ortaya attığı iddialara göre 6,1 inçlik LCD ekranlı model 700 doların üzerinde, 5,8 inçlik yeni iPhone X modeli 899 ve son olarak ailenin büyük üyesi olarak kaşımıza çıkması beklenen 6,5 inçlik iPhone X Plus modeli ise 999 dolar fiyat etiketine sahip olacak.

Apple ile ilgili ortaya atılan iddiaların bunlarla sınırlı kalmadığını da ekleyelim. Apple hakkında ortaya attığı iddialar ile tanınan Macotakara'nın paylaştığı bilgilere göre Apple, iPhone X satışlarını artırmak için yeni bir renk seçeneği ile karşımıza çıkacak.

Gelen haberlere göre iPhone X modeli için "Blush Gold" renk seçeneğini satışa sunacak olan Apple, bu hamle ile iPhone X satışlarını artırmayı hedefliyor. Tabii ki bir noktada iPhone X için (PRODUCT) Red yani kırmızı renk seçeneğinin gelmesi de sürpriz olmaz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.