Blockchain alanında en önemli isimler yarın Blockchain Venture Summit’te olacak

Blockchain alanında en önemli isimler yarın Blockchain Venture Summit’te olacak

Yarın düzenlenecek olan ve blockchain teknolojisi alanında ki girişimcilerin ve yatırımcıların bir araya geleceği Blockchain Venture Summit’te alanındaki en etkili isimleri bizlerle birlikte olacak.

Bu yıl kripto para gündeminden düşmeyen ve genellikle yatırımcıları için pek istenmeyen sonuçlar doğuran ICO'lara global bir bakış açısının yanında, işletme ve pazarlama tarafını da inceleyerek başlayacak olan konferansta Stefan Heilmann ile blockchain yatırımlarını kurumsal hale getirmenin yöntemlerini inceledikten sonra Bitcoin Vakfı yönetim kurulu üyesi Bobby Lee’nin dijital varlık olarak bitcoin üzerine fikirlerini dinleme imkanı bulacağız. Öğle yemeğinden önce anti merkezcil bir ekonominin toplum için getirilerinin konuşulacağı salonda yemekten sonra blockchain teknolojisinin gelecekte neler sunabileceğine dair fikirler paylaşılacak.

Saat 17:00’da kapanıştan önce ise Webrazzi CEO’su Arda Kutsal, bu sene uluslararası işlemler için inanılmaz atılımlar ve anlaşmalar gerçekleştiren Ripple'dan Dilip Rao ile şirketin gelecek hedefleri hakkında bir söyleşi yapacak. Yarın düzenlenecek olan ve blockchain alanında önemli isimlerin bir araya geleceği konferansın daha detaylı programına ve kayıt sayfasına buradan erişebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.