Sayılı günün kaldığı Blockchain Venture Summit'te indirimli biletler için son saatler

Sayılı günün kaldığı Blockchain Venture Summit'te indirimli biletler için son saatler

Son dönemde çok hızlı bir şekilde gelişen, sigortadan sağlık sektörüne birçok alanda sorunlara yepyeni bakış açıları kazandıran ve bir teknolojik devrim olarak nitelendirilen blockchain konusunda Türkiye’nin kendini nasıl konumlandırdığını hep beraber konuşma fırsatı yakalayacağımız 28 Mart tarihi yaklaşıyor.

Türkiye’de blockchain teknolojileri üzerine düzenlenen en önemli etkinlik olan Blockchain Venture Summit’te, Ripple'dan Dilip Rao, sınır ötesi para transferi işlemlerinde gelinen noktayı ve hedeflenenleri bizimle paylaşırken, BTCC kurucu ortağı Bobby Lee ile yeni kripto para madencilik yatırımlarını ve Çin’in kripto para madenciliğine olan yaklaşımını konuşma fırsatı yakalayacağız.

Ayrıca ülkemizden çıkan en önemli blockchain girişimlerinden olan Colendi kurucu ortağı ve CEO’su Bülent Tekmen, finans sektöründe dürüst ve güvenilir kredibilite puanlama sistemi kurmanın ve bunu blockchain teknolojisi ile tamamen güvenli bir konuma getirmenin yöntemlerini paylaşacak.

Etkinlik sıraısnda, sosyal medya influencerlarını blockchain üzerinden reklam verenler ile buluşturmayı hedefleyen Japonya merkezli girişim Patron’un CCO’su Terry Shiraishi ile Facebook’un son günlerde gündemden düşmeyen veri açığı hatasını konuşma fırsatı yakalabilirsiniz.

Sabah 9:30 da başlayıp akşamüzeri 17:00’da bitecek olan etkinlik içerisinde konumlanan ve yeni ICO'ların kendilerini duyurabilecekleri bir ortam olan ICO Lounge’da, yeni fikirleri ve gelişim süreçlerini takip edebilme olanağı bulacağız. Çok sık tekrarlanamayacak bu ekip ile bir araya gelme fırsatını yakalamak ve erken kayıt için bu gün son gün. Gece 12:00’a kadar kayıt yaptırarak normal dönem kayıt fırsatlarından yararlanabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.