Game of Thrones'un yazarı George R.R. Martin'in yeni dizisi Nightflyers'tan ilk görüntüler geldi

Game of Thrones'un yazarı George R.R. Martin'in yeni dizisi Nightflyers'tan ilk görüntüler geldi

Her sezonunu soluksuz izlediğimiz, bizi bir anda kendi evrenine dahil eden ve gelecek bölümlerini heyecanla beklediğimiz Game of Thrones'tan sonra, serinin yazarı George R.R. Martin'in yeni dizisi Nightflyers'tan da ilk görüntüler paylaşıldı.

Yazarın 1980 tarihli romanından uyarlanan dizi, gelecekte, Dünya'nın sonuna yaklaşıldığı bir dönemde geçiyor. Bir grup bilim adamı, evrendeki en gelişmiş uzay gemisi Nightflyer ile kurtuluşun anahtarı olduğunu düşündükleri bir uzay aracının peşine düşüyorlar. Fakat bir süre sonra geminin yapay zekasının ve hiç karşılaşmadıkları gemi kaptanının onları uzayın korkunç ve ölümcül derinliklerine sürüklemeye çalıştığını fark ediyorlar.

Dizide, HBO'nun sevilen dizisi Broadwalk Empire'dan tanıdığımız Gretchen Mol, Dr. Agatha Matheson karakterine hayat verirken, Karl D’Branin rolünde Eoin Macken'i, Roy Eris rolünde ise David Ajala'yı görüyoruz.

Fantastik dünyanın yanında bilim kurgu türüne de el atan George R.R. Martin'in Nightflyers'ı Netflix üzerinden izlenebilecek. Lafı çok da uzatmadan sizi serinin ilk kısa fragmanı ile baş başa bırakalım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.