SPONSORLU

Şirket bilgisayarlarını yenileme vakti!

Şirket bilgisayarlarını yenileme vakti!

HP Türkiye Geri Satın Alma Programı sayesinde şirketler bilgisayarlarını güvenli HP bilgisayarlarla yeniliyor

Şirketlerin eski bilgisayarlarını yenileriyle değiştirebileceği Geri Satın Alma Programı'nı hayata geçiren HP, www.superdonusum.com sitesi üzerinden yapılacak başvuruları bekliyor. Siteye erişen şirketler, en az 10 adet olmak üzere eski şirket bilgisayarlarının markalarını, adedini ve teknik özelliklerini belirterek toplam parasal değerini anında hesaplayabiliyor ve ihtiyaçlarını karşılamak için yeni HP bilgisayar portföyü arasından bir teklif alıyorlar. Böylece çalışanlar entegre gizlilik filtresi, BIOS ve tarayıcı koruma barındıran Windows 10 Pro’lu  HP Elite serisi ile güvenli çalışma fırsatı yakalıyor.

HP'nin satış teklifinin onaylanmasının ardından yeni HP bilgisayarlar şirketlerin ofisine gönderilirken eski bilgisayarlar da ofislerinden teslim alınıyor. Servis sağlayıcı firma tarafından yapılan fiziksel kontrolün ardından eski bilgisayarların içindeki bilgiler ücretsiz olarak güvenle silinip güvenlik sertifikaları şirketlere teslim ediliyor.

HP satış teklifinin müşteri tarafından onaylanması akabinde servis sağlayıcı firma tarafından eski bilgisayarlar için müşterilere yapılan ödemeyle şirketler yeni satın aldıkları Windows 10 Pro’lu HP bilgisayarlarını fonlamış oluyor. Böylece hem şirketler eskiyen bilgisayarları yenilerken kazanıyor hem de ekipleri son teknoloji HP bilgisayarla çalışıyor.

Geri Satın Alma Programı, şirketlere en yeni HP teknolojisini sunmanın yanı sıra eski ürünlerin geri dönüşümünü sağlayarak çevreyi de koruyor. HP geri dönüşüm programı, kullanılan bilgisayar ekipmanlarının topluma ve çevreye karşı sorumlu bir şekilde elden çıkarılması ve geri dönüştürülmesini hedefliyor. Bu çerçevede, satış değeri bulunmayan ve kullanım ömrü tükenen bilgisayarlar, HP, Gezegen Ortaklığı Geri Dönüşüm Programı içindeki lisanslı tesislere gönderiliyor ve sürdürülebilir tedarik zincirleri yaratmak için geri dönüştürülüyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.