İşinizi organize etmenize yardımcı olan girişim: Airtable Blocks

İşinizi organize etmenize yardımcı olan girişim: Airtable Blocks

Kadrosunda binlerce çalışan bulunduran büyük şirketlerin, kompleks verilerini düzenlemek için pek zorlanmadığını söylemek mümkün olsa da küçük şirketler için aynı şey maalesef söz konusu olamıyor. Aklınıza gelebilecek her şeyi düzenlemenize olanak sağlayan Airtable Blocks da tam bu noktada karşımıza çıkıyor.

Airtable Blocks, veri tabanlarını geliştirmek için kullanılabilecek modüler uygulamaların tümünü kapsıyor. Platform, kayıtları makine görüşü ile zenginleştirmek, nesneleri 3D olarak şekillendirmek, geri sayım, zaman çizelgeleri ve gerçek zamanlı KPI görselleştirme ile özel proje panoları oluşturmak ve hatta doğrudan SMS göndermek gibi özelliklere sahip. Projeler, müşteriler, fikirler gibi birçok birbirinden farklı şeyi organize etmenize olanak sağlayan Airtable Blocks'ta isterseniz plak şirketlerini, isterseniz yapacağınız işlerin bitiş tarihlerini sıralayabiliyorsunuz. Kısacası platform, her meslek dalından kişiye hitap ediyor.

Airtable Blocks özünde, sıradan bir elektronik tablo gibi görünen, sağlam bir veritabanı aracına benzeyen, arka planda olup bitenin karmaşıklığını gizleyen bir girişim. Platformu, tüm performans aktivitesini titizlikle izlemek için teknik olmayan bir arka plana sahip küçük bir işletme sahibi gibi de düşünebiliriz.

Airtable Blocks, 31 Mart'a kadar ücretsiz olarak kullanılabiliyor olsa da daha sonra seçilen pakete göre çeşitli şekillerde ücretlendirilecek.

Ayrıca Airtable Blocks'un geçtiğimiz günlerde CRV liderliğindeki, Freestyle Ventures ve Slow Ventures'ın da katıldığı yatırım turunda 52 milyon dolarlık yatırım aldığını da hatırlatalım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.