WWDC 2018 4 - 8 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek

WWDC 2018 4 - 8 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek

Apple, yazılım geliştirici konferansı olan (Apple Worldwide Developers Conference) WWDC 2018‘in tarihini açıkladı. Her yıl düzenlenen ve özellikle yazılım konusunda Apple‘ın yeni teknolojilerini gözler önüne seren WWDC, 4 - 8 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek.

San Jose, California'da gerçekleşecek olan WWDC 2018‘in biletleri ise 22 Mart tarihinde satışa sunulacak. Konferansa katılmak isteyen geliştiricilerin 1599 dolar gibi bir ücreti gözden çıkarması gerektiğini de ekleyelim. Hatırlatmak gerekirse WWDC 2017'de iMac Pro, iOS 11, 10,5 inçlik iPad Pro, macOS High Sierra, watchOS 4, ARKit ve HomePod gibi ürün ve yazılımlar tanıtıldı.

WWDC 2018‘de ise iOS ve macOS işletim sistemine gelecek yeniliklerin dışında uygun fiyatlı iPad ve Macbookların karşımıza çıkması bekleniyor. Donanım konusunda iPad ve Macbook ön plana çıkarken yazılım konusunda ise iOS, macOS, watchOS ve tvOS‘un yeni versiyonlarının karşımıza çıkması sürpriz olmayacaktır.

Tabii ki tanıtılması beklenen ürün ve yazılımların dışında sürprizlerle karşılaşabileceğimizi de eklemek gerekir. 4 - 8 Haziran tarihinde WWDC 2018 kapsamında karşımıza çıkacak olan tüm ürün ve yenilikleri sizlere aktaracağız.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.